Kis Tunnel
Cikkszám: DD-00152

Kis Tunnel

1
Nincs
készleten
71 760 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Cubic Toy program eleme a Cube elem is. Funkciója, hogy 6 ilyen Cube elemből össze lehet állítani egy játékkockát. A cube elemeket helyettesítheti más elem is, például a kocka egyik oldala lehet egy létra elem is, melyen keresztül a gyermek felmászhat a kocka tetejére. A cube elem közepén lévő lyukhoz fedő elemet, vagy egy alagút elejét illetve végét lehet hozzácsatlakoztatni.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Kis Tunnel Részletek

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális!

 

A Cubic Toy program eleme a Cube elem is. Funkciója, hogy 6 ilyen Cube elemből össze lehet állítani egy játékkockát. A cube elemeket helyettesítheti más elem is, például a kocka egyik oldala lehet egy létra elem is, melyen keresztül a gyermek felmászhat a kocka tetejére. A cube elem közepén lévő lyukhoz fedő elemet, vagy egy alagút elejét illetve végét lehet hozzácsatlakoztatni. A cube elemet a 4 mellette lévő elemhez kell a széleinél hozzákapcsolni. Ez minden Cubic Toy építmény alapja.

 

Mérete: 75 x 75 cm

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
DD-00152
Paraméterek(6033)
93x40cm
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Kis Tunnel

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu