Cubic I 2000 játszórendszer, mászóvár csúszdával
Cikkszám: DD-00158

Cubic I 2000 játszórendszer, mászóvár csúszdával

155
Nincs
készleten
1 036 870 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Két házikó, melyekből alagút visz a középen álló kockába. A középső kocka tetejéből egy csúszda illetve egy lépcső indul ki. A biztonságot elősegíti a felső részre felszerelt két oldalsó védőkorlát is. Sokféle játékra ideális, például végig lehet kúszni a három kockán és két alagútban lent, mialtt egy másik gyermek  felmegy az emelvényre, majd lecsúszik. A középső kockából fel lehet mászni a csúszdás szintre, aminek hatására még komplexebb játékokat játszhatnak a gyermekek rajta. Ideális komplexebb ügyességi, gyorsasági vagy szerepjátékokhoz.

Biztonságos játék tanúsítvánnyal.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Cubic I 2000 játszórendszer, mászóvár csúszdával Részletek

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "I 2000" modell. A következő részekből áll:
- 13 darab cube (kocka) elem
- 2 darab létra elem
- 2 darab alagút
- 1 darab nagy csúszda
- 1 darab nagy lépcső
- 2 darab oldalsó védőelem
- 8 darab háromszög tetőelem
Egy szimmetrikus komplex létesítmény. Két tetővel rendelkező kockából állnak, melyekből alagút visz a középen álló kockába. A középső kocka tetjéből egy csúszda illetve egy lépcső indul ki. A biztonságot elősegíti a felső részre felszerelt két oldalsó védőelem is. Sokféle játékra ideális, például végig lehet kúszni a három kockán és két alagút lent, még egy másik játékos fent felmegy az emelvényre, majd lecsúszik. A középső kockából fel lehet mászni a csúszdás szintre, aminek hatására még komplexebb játékokat játszhatnak a gyermekek rajta. Ideális komplexebb ügyességi, gyorsasági vagy szerepjátékokhoz. Ebben a létesítményben a gyermekek létrákon mászhatnak, lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

Mérete: 4 x 4,2 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00158
Paraméterek(6033)
4x4,2m
Raktárkészlet
NINCS
Hasonló termékek

Vélemények
Cubic I 2000 játszórendszer, mászóvár csúszdával

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu