Létra Elem
Cikkszám: DD-00150

Létra Elem

1
Nincs
készleten
39 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Cubic Toy program eleme a létraelem is. Funkciója, hogy a játszó gyermekek felmászhatnak rajta, tehát tulajdonképpen létraként funkcionál a felsőbb szintekre. A "kocka" bármelyik oldala lehet létra elem, és azon keresztül fel tud mászni a gyermek a kocka tetejére. A létra elemet a körülötte lévő 4 elemehez (a tőle balra, jobbra, fent, illetve lent lévőkhöz) kell hozzákapcsolni.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Létra Elem Részletek

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális!

 

A Cubic Toy program eleme a létraelem is. Funkciója, hogy a játszó gyermekek felmászhatnak rajta, tehát tulajdonképpen létraként funkcionál a felsőbb szintekre. A "kocka" bármelyik oldala lehet létra elem, és azon keresztül fel tud mászni a gyermek a kocka tetejére. A létra elemet a körülötte lévő 4 elemehez (a tőle balra, jobbra, fent, illetve lent lévőkhöz) kell hozzákapcsolni. Az elem magassága 75 cm, így nem jelent sérülésveszélyt a gyermekek számára a létráról, vagy az emelvényről való leesés (eséscsillapítást sem igényelnek a cubic játékok, bármilyen talajon használhatók). A mászás segít fejleszteni a gyermekek ügyességét és mozgáskoordinációját.

 

Mérete: 75 x 75 cm

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
DD-00150
Paraméterek(6033)
75x75cm
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Létra Elem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu