Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center
Cikkszám: DD-00299

Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center

115
Nincs
készleten
864 760 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A "B" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül,  itt  két kocka vár két kocka tető nélküli. Egy négyzet, melynek minden sarkában egy-egy kocka áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze .(nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felülről nem mászhatnak be illetve ki két darab kockába.

Játszóházakban beltérben is felállítható, de könnyen szétszedhető elemeire és a szabadba is áttelepíthető igény szerint.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center Részletek

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike az "B" kastély. A következő részekből áll:
- 8 darab 50 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 14 darab 40 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 8 darab háromszög tetőelem
- 4 darab 50 cm átmérőjű alagút
A "B" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül, csak itt a két kocka felső oldalán tető is van. Azaz egy négyzet, melynek minden sarkában egy-egy kocka áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze (nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felülről nem mászhatnak be illetve ki két darab kockába. Alkalmas lehet olyan játékokra például, hogy ki tud a leggyorsabban bemászni a létesítménybe az egyik felső lyukon, majd végigmászni a négyzeten az alagutakon keresztül, vissszaérni a kiindulási pontra, és kimászni a létesítményből. A játékok kitalálásának tulajdonképpen csak a kreativitás szabhat határt, rengeteg féle játékra felhasználható ez a létesítmény. A "A" kastélytól eltérően, itt csak két kocka rendelkezik tetővel. Ebben a létesítményben a gyermekek kockákban bújkálhatnak és alagutakban mászhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, gyorsaságát és koncentrációs képességét.

 

Mérete: 4 x 4 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00299
Paraméterek(6033)
4x4m
Raktárkészlet
NINCS
Hasonló termékek
Létra Elem
Készlethiány
39 000 Ft
Kis Tunnel
Készlethiány
71 760 Ft
Cubic Toy A Model házikó
Készlethiány
214 760 Ft

Vélemények
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu