Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Cikkszám: GL-33001

Garlando G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal

81
Nincs
készleten
306 070 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Garlando  G-3000 Futura csocsó asztal: Teleszkópos magasságállíthatós lábbal szerelt csocsó asztal,emiatt gyermekek, vagy fogyatékkal élők is használhatják. Intézmények részére különösen ajánlott.Játékfelület 120x70cm. A legmodernebb csocsóasztal amit valaha látott.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal Részletek

Garlando G-3000 Csocsóasztal, az extremitás kedvelőinek, teleszkópos rudazattal:Modern, innovatív külsejű termék az asztalifocik világában. Meghökkentő kinézetének köszönhetően nem tudunk egyértelmű stílust mondani amelybe passzol, bármilyen környezetben elhelyezhető.

Az asztaltest 30mm vastag rétegelt fenyőbül készül, a professzionális érmevizsgálós csocsóasztalokhoz hasonlóan. Külső rétege plasztikus laminált felület. Az asztalifoci lábai fémből vannak, festésük porszórt speciálisan lepattogzódást gátló festékkel készül. Az asztal stabil lábszerkezetének köszönhetően olyan stabilan áll a talapzaton mint az érmevizsgálós modellek.

A rudazat 16mm  átmérőjű acélból készül, melynek külső bevonata chrom, mely elsődlegesen véd a korróziótól. A rudazat alapkivitelben átmenő, igény esetén rendelhető telescopos kivitelben is. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

Az asztalifoci berendezést 10 db standard labdával szállítjuk. Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető Garlando G 3000 asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A játéktér zöld színű laminált felület, fehér felfestésekkel.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak.

 
Az asztal szerkezete 3cm vastag rétegelt fenyőből készül, az extrém nagy szilárdságért a lábak mellett a vastag plasztikus laminált fedőréteg a felelős. Az asztal három színt is felvonultat különböző helyeken. Ezek: sárga-piros-fekete.
 
 
A lábak acélból készülnek, felületükre a festék porszórással kerül. Az asztal stabil lábainak köszönhetően olyan szilárdan áll  a padlón mint az érmevizsgálós bár csocsóasztalok.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei sárga-piros.
 
 
Az aszal rendelhető 360° -ban elforgó, vagy 180°-ban nem körbeforgó kapussal is.
 
 
A játéktér zöld háttérrel rendelkező laminált felület. A pálya felfestései  fehér festékkel történnek.
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
 
 
Mindkét kapu mögött vékony labdatároló fiókok találhatók, a találatok után innen tudjuk  a labdákat újra játékba hozni.
 
 
A találatszámlálók  a csapatok bábuinak színét képviselik
 
 
Az asztalt 10db Standard labdával szállítjuk.

 


Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975180045
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando G-3000 Futura csocsó asztal teleszkópos rudazattal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu