Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal
Cikkszám: GL-32101

Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal

69
Készleten
azonnal szállítjuk
338 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Karácsonyi akció a készlet erejéig!Garlando G-2000 Evolution csocsóasztal teleszkopos rudazattal: A Garlando G sorozatának nagyon masszív, megbízható darabja. A csocsó asztal rendelhető sima ill. teleszkópos rudazattal is. Megválasztahtó hogy a kapus elforgó vagy nem elforgó kivitelű legyen. A G-500 Evolution testvérmodellje, az otthonra vagy munkahelyre vásárolható csocsóasztalok között a TOP kivitelt képvisel  a modell.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal Részletek

Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal teleszkopos rudazattal:

 


Ez az asztalifoci mindenkinek  a figyelmét magára vonja kellemes alakjával mely leginkább egy gondolára emlékeztet. Az asztal teste 25mm MDF lemezből készül, melynek felülete melaminnal borított. Az asztal EVOLUTION verziója fekete - szürke kombinációjú színezést kap. A színválasztás nem véletlen, a Garlando versenyasztalok színei ezek. 40mm vastag lábain az asztal stabilan áll, ez  a lábszerkezet igazán rég óta használatos az érmevizsgálós asztalokon, a technológia már bizonyított tartósságból. A lábak melamin bevonatúak, tisztíthatóak nedves törlőeszközzel is.

Az asztalhoz járó rudazat minden esetben 16mm átm. roppanásálló acélból készül, melynek felülete korrózió ellen chrom bevonattal van kezelve. Igény esetén az asztal választható teleszkópos kivitelben is.

A játéktér homokfújt üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

Az asztalifoci berendezést 10 db standard labdával szállítjuk. Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető Garlando G 2000 asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak.

 

 • 16mm átmérőjű rozsdamentes acél rudazat.
 • Rendelhető mind telescopos rudazattal, mind sima rudazattal.
 • A kapus választástól függően elforgó ( 360 fok ) vagy nem elforgó ( 180fok ) kivitelű.
 • A játéktér felülete 5mm vastag nem visszatükröződő felületű homokfújt, temperált üveglap.
 • az asztalt 10db labdával szállítjuk
 • A termékre 3 év garancia vonatkozik.
 • Méretek:
  -Hossz: 143cm
  -Szélesség: 76cm
  -Szélesség kihúzott rudakkal: 120cm
  -Szélesség telescopos rudazattal: 110cm
 • Magasság: 88cm
 • Súly: 75Kg
 • Színek: Lakkfekete, ezüst lábakkal, ezüst szegőelemekkel

 

 
Erős vázszerkezet, mely 2,5cm vastag MDF anyagból készü, felülete melaminnal fedett, színe lehet a már megszokott natúr-cseresznye hatású fa vagy kék.
 
 
A lábak kivitele felettébb elegáns, vastag 4cm MDF lapból készülnek, keresztmerevítéssel erősítettek.Felületük melamin réteggel kezelt. A lábak színe ezüst, felületük mosható.
 
 
A magasságállítók tökéletesen vízszintes felület kialakítását teszik lehetővé.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei kék-piros kombináció.
 
 
Az aszal rendelhető 360° -ban elforgó, vagy 180°-ban nem körbeforgó kapussal is.
 
 
Műanyag markolat, ergonómikus nyéllel.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
 
 
A labdákat gyorsan és egyszerűen vehetjük ki  az asztal  labdagyűjtőjéből. Az asztal mindkét hátlapján található labdatartó nyílás.
 
 
Az asztalok találatszámlálói  a csapatok színeit követik.
 
 
Az asztalt 10db Standard labdával szállítjuk.

 


Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975170459
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Garlando G-2000 Evolution csocsó asztal telescop rudazattal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu