Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal
Cikkszám: GL-35001

Garlando G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal

81
Nincs
készleten
492 950 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

 Garlando G5000 asztalifoci a nem érmevizsgálós asztalok legjobbikának mondható. A termék klasszikus eleganciája a legmagasabb színvonalú kdolgozással párosul. Az asztal fantasztikus játékélményt garantál.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal Részletek

Garlando  G-5000 csocsó asztal teleszkópos rudazattal :

 

Garlando G5000 asztalifoci a nem érmevizsgálós asztalok legjobbikának mondható. A termék klasszikus eleganciája a legmagasabb színvonalú kdolgozással párosul. Az asztal fantasztikus játékélményt garantál.

30mm vastag rétegelt fenyőből felépülő szerkezete az érmevizsgálós professzionális asztalok technológiai lépéseivel készül. Fedőrétege plasztikus laminált felület, színe világos bükk.

Az asztalifoci  lakkozott lábai extra minőségi benyomást keltenek. 40mm vastagságuk   a tartósságot garantálja, trapéz kialakításuk pedig a stabilitásért felel. Az asztal lábaira magasságállítók vannak felszerelve. Egyenetlen aljzat esetén is tökéletesen kiszintezhető  a pálya.

A rudazat 16mm  átmérőjű acélból készül, melynek külső bevonata chrom, mely elsődlegesen véd a korróziótól. A rudazat alapkivitelben átmenő, igény esetén rendelhető telescopos kivitelben is. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

A bábuk egyedi barna és krém színben készülnek. Extra felszerelés a többi asztallal ellentétben a faberakásos markolat, melynek nagyobb átmérője kényelmes játékot tesz lehetővé.

A kapu belseje bélelt a zaj mérséklése végett. A labdák kényelmesen kivehetők  az asztal mindkét oldalá elhelyezett labdatároló zsebekből.

Az asztalifoci berendezést 10 db standard labdával szállítjuk. Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető Garlando G 5000 asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A játéktér zöld színű homokfújt üveg vagy edzett átlástszó üveg lehet.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak.

 

 
Az asztaltest 3cm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete plasztikus laminált felülettel van bevonva, az asztal bükk színű. A vastag asztaltest különösen erős szerkezetet ad.
 
 
Az asztal lábai 4cm vastag keményfa anyagból készülnek, az extra vastagságnak köszönhetően nagyon stabilan áll az asztal  a padlón. Felülete mosható, fekete színű lakk lakk festékkel fedve.
 
 
Minden egyes láb rendelkezik egy magasságállítóval, ezek segítségével állíthatjuk be a tökéletesen vízszintes játéktér.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei barna- krém szín.
 
 
Az aszal rendelhető 360° -ban elforgó, vagy 180°-ban nem körbeforgó kapussal is.
 
 
Az asztal professzionális fabetétes múanyag marklatokkal rendelkezik, ez elnyeli  a tenyér izzadását, kényelmesebbé teszi  a játékot. Nagy átmérőjű kivitel.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát.
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
.
 
 
A kapuk belseje filccel burkolt. Ez elsősorban  alabda kipattanását akadályozza meg erős lövések alkalmával. Másodsorban hangszigetelő hatása is van.
 
 
Az oldalankénti labdakiadó nyílás kényelmessé teszi  alabdák újbóli játékba hozását..
 
 
A találatszámlálók  a csapatok bábuinak színét képviselik.
 
 
Az asztalt 10db Standard labdával szállítjuk.

Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975190020
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando G-5000 csocsó asztal teleszkopos rudazattal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu