Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete
Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete
Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete
Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete
Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete
Cikkszám: GL-32550

Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete

79
Nincs
készleten
375 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Foldy asztalifoci, az új elegáns, modern fekete designnal is készül, mely a márkára oly jellemző. A fekete ezüst szinkombinációjú modellek neve Evolution. A csocsóasztal kinézete egyedi . Az asztal újító, modern és praktikus designnal rendelkezik, az asztal lábai maga alá hajthatóak. A helyszűkével küzdő vásárlók számára is létezik alternatíva a magas színvonalú asztalifoci asztalok között. Az asztal beépített szállító kerekekkel könnyen helyezhető el egy alkalmas tároló helyen, ha nincs lehetőség fix helyet biztosítani.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete Részletek

Garlando Foldy összecsukható lábú csocsóasztal, szállító görgőkkel: 

Foldy asztalifoci, mely a márkától teljesen különálló modellnek is tűnhet akár.  Az asztal újító, modern designnal rendelkezik. Az asztal lábai maga alá hajthatóak és beépített szállító görgővel könnyen szállítható. A helyszűkével küzdő vásárlók számára is létezik alternatíva a magas színvonalú asztalifoci asztalok között.

Az asztaltest 25mm vastag MDF anyagból készül, legkülső rétege melamin bevonatú, színe fekete. Amennyiben használat után az asztal lábait maga alá hajtjuk, vízszintes pozícióban begörgethetjük azt, saját asztalkeretbe épített görgőin akár az ágy alá is. Az asztal lábai 40mm vastag MDF szerkezetűek, felületük melaminnal burkolt.

A csocsóasztalhoz már alapkivitelben is 16mm átmérőjű roppanásálló acél rudazat jár, melynek felülete chrom korróziógátló réteggel van bevonva. Az asztalifoci berendezés igény esetén rendelhető telescop rudazattal is.

A játékosok fehér-kék színűek. A játéktér homokfújt üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

Az asztalifoci berendezést 10 db standard labdával szállítjuk. Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető Garlando Foldy asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak.

 
Erős vázszerkezet, mely 2,5cm vastag MDF anyagból készü, felülete melaminnal fedett, színe fekete.
 
 
Az asztal lábai elegáns kifele dőlő kivitelűek, vastagságuk 4cm, a 2,5cm vastag MDF melamin burkolattal fedett.
 
 
Az asztal lábai maga alá hajthatóak a megfelelő tárolhatóság érdekében.
 
 
Az asztal keresztoldalain négy ponton gumi ütközők kerültek felszerelésre, ezek teszik lehetővé az asztal felállíthatóságát a fényezés sérülése nélkül azokban az esetekben mikor az asztal lábait maga alá kívánjuk hajtani
 
 
Az ütközőkel azonos oldalon találhatóak a kis kerekek, melyeken az asztalt betolhatjuk akár az ágy alá is.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, a túloldalon teljesen kihúzott rudazat esetén, ez  a világ számos pontján bevett konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei kék-fehér kombinációban szerepelnek.
 
 
Az asztal elérhető 360°-ban teljesen elforgó és 180°-ban nem teljesen elforgó kapussal is.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.

Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975171135
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Foldy Evolution összecsukható, szállítókeretes csocsóasztal, fekete

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu