Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal
Cikkszám: GL-32601

Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal

75
Nincs
készleten
342 150 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Familiare modell a Garlando asztalifoci gyár első nem érmevizsgálós csocsóasztala. 20 év után is kiválóan szerepel a csocsóasztal, a gyár 50 év gyártási tapasztalatával tervezte meg ezt a modellt. Asztalifoci vásárlás esetén hagyományőrző, klasszikus stílust kedvelőknek ajánljuk  a csocsót.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal Részletek

Garlando Familia - Familiare csocsó asztal telescop rudazattal:

 


A Garlando brand kínálatában ez  a tradicionális csocsóasztal kitüntetett helyet foglal el. A bárokba szánt érmevizsgálós asztalok kialakításához hasonló ez  az asztalifoci. Az elegáns lakk-barna szín az érmevizsgálós modellek sajátja. A Familia asztalifoci bármely elegáns miliőben jól mutat.

Az asztaltest 30mm vastag rétegeét fenyőlapból készül, melynek külső borítása plasztikus laminált felületű. Az asztal lábai 45mm vastag fából készülnek, felületük mosásálló bevonattal burkolt.

Az asztalhoz járó rudazat minden esetben 16mm átm. roppanásálló acélból készül, melynek felülete korrózió ellen chrom bevonattal van kezelve. Igény esetén az asztal választható teleszkópos kivitelben is.

A játéktér homokfújt üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné. Piros és kék játékosok kerülnek  a rudazatokra.

Az asztalifoci berendezést 10 db standard labdával szállítjuk. Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető Garlando Familiare asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak.

  • A Familiare modell  a Garlando asztalifoci gyár első nem érmevizsgálós csocsóasztala. 20 év után is kiválóan szerepel a csocsóasztal, a gyár 50 év gyártási tapasztalatával tervezte meg ezt a modellt.
  • Fa lábak, melyek moshatóak, nedves eszközel takaríthatóak, köszönhetőesn a jó minőségű bevonatnak.
  • 16mm átmérőjű rozsdamentes acél rudazat.
  • Rendelhető mind telescopos rudazattal, mind sima rudazattal.
  • A kapus választástól függően elforgó ( 360 fok ) vagy nem elforgó ( 180fok ) kivitelű.
  • A játéktér felülete 5mm vastag nem visszatükröződő felületű homokfújt, temperált üveglap.
  • az asztalt 10db labdával szállítjuk
  • A termékre 3 év garancia vonatkozik.

 

 
Az asztaltest 3cm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete plasztikus laminált felülettel van bevonva, a Bár-asztalifoci berendezések külcsínye köszön vissza az asztalon. A vastag asztaltest különösen erős szerkezetet ad.
 
 
A csocsóasztal lábai 4,5cm vastag keményfa anyagból készülnek, az extra vastagságnak köszönhetően nagyon stabilan áll az asztal  a padlón. Felülete mosható, fekete színű recés anyaggal burkolt.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros.
 
 
Az aszal rendelhető 360° -ban elforgó, vagy 180°-ban nem körbeforgó kapussal is.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát
 
 
Balls served through a filler on each table side.
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
 
 
A találatszámlálók  a csapatok bábuinak színét képviselik.
 
 
Az asztalt 10db Standard labdával szállítjuk.

Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975200019
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Familiare - Familia csocsóasztal teleszkópos rudazattal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu