Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal
Cikkszám: GL-17550

Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal

99
Nincs
készleten
599 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Garlando Master Champion csocsoasztal a márka nem érmevizsgálós asztalainak csúcskivitele. A csocsoasztal minden tulajdonságában megegyezik a World Champion érmevizsgálós asztallal. A csocsó asztal a Pro Tour, International és a Master Series bajnoki sorozatokban használatos.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal Részletek

Garlando Master Champion verseny csocsóasztal:

A garlando máka nem érmevizsgálós asztalainak legjobbika.

Az asztal minden tulajdonságában megegyezik  a hivatalos versenyasztal World Champion modllel, a különbség csupán az érmevizsgáló hiányában van. A gyáertó ajánlja a terméket versenyzőknek edzésre illetve különböző versenyekre is.

A Master Champion modell  az ITSF hitelesített versenyasztalok közül Az International, Pro Tour és Master Series kategóriájú versenyek hivatalos versenyasztala.

A terméket 3 db "Speed Ball" versenylabdával szállítjuk.

A terméken verseny találatszámláló, magasságállítók találhatóak. A kapus rudazatán extra távtartó gumi található. A termék újfajta ütközőgumikkal van elátva, 21mm hosszú jobb csillapítást adó kivitel.

Az asztaltest 30mm vastagrétegelt fenyőből készül, színe lakkfekete, sarkain valódi aluminium élvédőkkel. Az asztal játéktere hivatalos ITSF által kiadott versenyzést engedélyező nyilatkozattal rendelkezik. Minden egyes darab külön-külön sorszámmal rendelkezik.

Az asztal lábai 9x9 cm vastag acélból készülnek, porszórt festéssel, mely speciális festék különösen ellenáll  a lepattogzásnak.

Az asztalifoci berendezést 3 db "Speed Ball" versenylabdával szállítjuk.  360 fokban versenyszabványok szerint elforduló kapussal rendelhető Garlando Master Champion asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A bábuk kék-piros színkombinációban érhetők el.

A játéktér homokfújt tükröződésmentes üveglappal burkolt.

Az asztal rudazat 16mm átmérőjű acélból készül, extra chrom korrózióvédő bevonattal. A hagyományos rudazatokhoz képest 50%-al nagyobb torziós merevséget biztosít.

A találatszámláló versenyszabványoknak megfelelő kivitel.Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

A kapuk HDP (magas ellenállású polimer)-ből készülnek, üvegszálerősítéssel ellátva. A kapuk kialakítása innovatív, a helytelen labdamozgások elkerülése végett.

A markolat professzionális faberakásos műanyag versenykivitel.

Asztalifoci vásárlás: Ez  a termék a megfelelő edzőeszköz nemzetközi versenyek előtt, a gyártó javaslata szerint.

 

 • A Garlando Master Champion csocsoasztal a márka nem érmevizsgálós asztalainak csúcskivitele. A csocsoasztal minden tulajdonságában megegyezik  a World Champion érmevizsgálós asztallal. A csocsó asztal  a Pro Tour, International és a Master Series bajnoki sorozatok hivatalos versenyasztala.
 • Minden asztal ITSF logóval ellátott, számozott darab, hivatalos a gyár által jegyzett ITSF certifikáttal rendelkezik
 • A játéktér temperált, nem csillogó felületű homokfújt üveglap.
 • 360 fokban elforgó kapus
 • 9x9cm acél lábak, ezüst fényezésben.
 • Az asztal oldala lakkfekete színű, nagyon elegáns kivitel, aluminium oldalélekkel.
 • Magasság: 89-91cm
 • Hossz: 150cm
 • Szélesség: 77cm
 • Játéktér mérete: 120x70,5cm
 • Súly: 80Kg

 

 
Az asztal szerkezete 30mm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete fekete laminált anyaggal fedett, a szegélyek valódi aluminium díszítésekkel fedettek.
 
 
Az asztal színe fekete, ITSF logóval ellátva, az asztal hivatalos versenyasztal Master Series, Pro Tour és International versenykategóriákban. minden egyes darab egyedi ITSF-nél regisztrált sorszámot kap.
 
 
9 x 9cm vastag fém lábai nagyon nagyfokú stabilitást biztosítanak. Fényezése forszórással készül, színe ezüst.
 
 
Újfajta verseny magasságállítók, gumival ellátva a tökéletesen vízszintes játéktér beállításáért.
 
 
Átmenőroppanásálló rudazat, hidegen hengerelt acélból, a rudak átmérője 16mm, anyagvastagságuk 3mm  a standard 2,2mm helyett. A nagyobb vastagság miatt 50%-al magasabb torziós szilárdsággal rendelkezik az átlagos rudakhoz viszonyítva. A rudazatok korrózióálló chrom bevonattal ellátottak.
 
 
Újfajta 21mm gumi ütközőkkel szerelve, optimális távolságot tart a fal és a játékosok között.
 
 
A kapus rudazatán távolságtartó rudazat található, mely a kapust a kapu vonalában tartja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei pros-kék kombinációjúak.
 
 
Az asztal kizárólag versenyszabvány szerinti elforgó kapussal rendelhető.
 
 
Professzionális fogantyúk, melyek fabetétekkel ellátottak, kevésbé csúszik rajta a játékosok keze, eliminálja az izzadtságot.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát.
 
 
Új holttérmentesítő műanyagaok  az asztal sarkaiban, nem képeznek lépcsőt semmilyen mértékben,  a labda irányváltás nélkül képes visszagurulni  a lapos felületre.
 
 
A kapuk magas minőségű polimerből késyülnek, anzagában üvegszál erősítésű, a kapu profilja újító jellegű, a labda nem pattanhat vissya a gólvonalon túlról.
 
 
A kapuban syigetelés található, ey redukálja a játék köybeni hangokat, illetve csökkenti  a labda kipattanásának esélyét.
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
 
 
A labdákat könnyen kezelhetjük, az asztaltest oldalain található labdakiadó nyílásokon keresztül.
 
 
Versenykivitelű találatszámláló, mérkőzés, találat számlálási lehetőség.
 
 
Az asztalt 3db "Speed Ball" labdával szállítjuk

Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975210100
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu