Cubic O Csúszda , csúszdás óriás játszócenter
Cikkszám: DD-00300

Cubic O Csúszda , csúszdás óriás játszócenter

100
Készleten
azonnal szállítjuk
599 410 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A legegyszerűbb és egyben a legkedvezőbb árú létesítmény. Tulajdonképpen egy nagy csúszdás játszócenter, aminek a felső oldaláról egy lépcső és egy csúszda indul ki (oldalsó védőelemekkel természetesen). Ideális olyan helyekre, ahol feltételezhető, hogy egyszerre kevés gyerek használja majd a létesítményt. A kockában mászhatnak a gyermekek, a csúszdán pedig csúszdázhatnak.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Cubic O Csúszda , csúszdás óriás játszócenter Részletek

 

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "O 2000" modell. A következő részekből áll:
- 4 darab cube (kocka) elem
- 1 darab létra elem
- 1 darab nagy csúszda
- 1 darab nagy lépcső
- 2 darab oldalsó védőelem
A legegyszerűbb és egyben a legkedvezőbb árú létesítmény. Tulajdonképpen egy kocka az egész, aminek a felső oldaláról egy lépcső és egy csúszda indul ki (oldalsó védőelemekkel természetesen). Ideális olyan helyekre, ahol feltételezhető, hogy egyszerre kevés gyerek használja majd a létesítményt. A kockában mászhatnak a gyermekek, a csúszdán pedig csúszdázhatnak. Alkalmas lehet egyszerűbb játékra, például csúszdázási gyorsasági versenyre is. Ebben a létesítményben a gyermekek kockákban bújkálhatnak, lépcsőkön mehetnek fel és le, illetve csúszdázhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, gyorsaságát és mozgáskoordinációját.

 

Mérete: 4 x 1 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00300
Paraméterek(6033)
4x1m
Raktárkészlet
VAN
Hasonló termékek

Vélemények
Cubic O Csúszda , csúszdás óriás játszócenter

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu