Cubic N 2000 hármas szúszda mászóvárral
Cubic N 2000 hármas szúszda mászóvárral
Cikkszám: DD-00303

Cubic N 2000 hármas szúszda mászóvárral

265
Nincs
készleten
2 201 680 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A legnagyobb és legkomplexebb szimmetrikus létesítmény az elfoglalt hely 31,5m2. Öt darab kockából áll, a két szélső és a középső felső oldalából 3 csúszda illetve 3 lépcső indul ki (mindegyiknél van 2-2 oldalsó védőelem is). A két középső kockán tető is van, illetve az egyik oldala egy létra elem. Mérete és komplexitása miatt bármilyen bonyolultabb játékra alkalmas lehet. Például gyorsasági versenyre, ahol 3 csapat verseng egymással a három csúszdán; vagy akár olyan akadályverseny, hogy ki tud a leggyorsabban átkúszni a hosszú alagúton.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Cubic N 2000 hármas szúszda mászóvárral Részletek

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "N 2000" modell. A következő részekből áll:
- 23 darab cube (kocka) elem
- 2 darab létra elem
- 4 darab alagút
- 3 darab nagy csúszda
- 3 darab nagy lépcső
- 6 darab oldalsó védőelem
- 8 darab háromszög tetőelem
A legnagyobb és legkomplexebb létesítmény, mely szimmetrikus is. Öt darab kockából áll, a két szélső és a középső felső oldalából 3 csúszda illetve 3 lépcső indul ki (mindegyiknél van 2-2 oldalsó védőelem is). A két középső kockán tető is van, illetve az egyik oldala egy létra elem. Mérete és komplexitása miatt bármilyen bonyolultabb játékra alkalmas lehet. Például gyorsasági versenyre, ahol 3 csapat verseng egymással a három csúszdán; vagy akár olyan akadályverseny, hogy ki tud a leggyorsabban átkúszni a hosszú alagúton. Fogócskára és különböző szerepjátékokra is ideális lehet. Ebben a létesítményben a gyermekek létrákon mászhatnak, lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

Mérete: 4,2 x 7,5 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00303
Paraméterek(6033)
7,6x4,2m
Raktárkészlet
NINCS
Hasonló termékek

Vélemények
Cubic N 2000 hármas szúszda mászóvárral

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu