Klasszikus egyszakaszos tornatermi bordásfal (275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok)
Klasszikus egyszakaszos tornatermi bordásfal (275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok)
Cikkszám: TM-10003

Klasszikus egyszakaszos tornatermi bordásfal (275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok)

95
Készleten
azonnal szállítjuk
45 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
A gyógytorna alapítói svédországban kezdték használni az első tornatermi eszközöket. A klasszikus bordásfal, tornászgerenda ,tornazsámoly és tornászpad, iskolai edzőtermek, fitness központok, alap sportberendezései közé tartoznak.
Rengeteg gyerek és felnőtt világszerte megerősödött ill. továbbra is erősödik az iskolákban, sport- és fitness termekben felállított, a svéd terapeuta által is használt sportberendezéseknek köszönhetően.  
Mi megszoktuk, hogy a sporttermek által használt, fából készült klasszikus bordásfal nagyon egyszerűnek látszik mégis univerzális.

275x87x18,5cm standard méretek, a két oldala fenyőből vagy rtétegelt lemezből, a fokok keményfából készülnek . A feltüntetett ár a a tornatermekben a fenyő színű rétegelt lemez ből készült oldaldal, keményfa sötétbükk árnyalatú fokokkal kialakított robosztus kivitel ára.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Klasszikus egyszakaszos tornatermi bordásfal (275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok) Részletek

A legklasszikusabb tornaszer, a gyógytorna és masszázs alapítói svédországban kezdték használni az első tornatermi eszközöket. A bordásfal, tornászgerenda ,tornazsámoly és tornászpad, iskolai edzőtermek, fitness központok, alap sportberendezései közé tartoznak.
Rengeteg gyerek és felnőtt világszerte megerősödött, ill. továbbra is erősödik az iskolákban, sport- és fitness termekben felállított, a svéd terapeuta által is használt sportberendezéseknek köszönhetően.  

sporttermek által használt,  klasszikus bordásfal nagyon egyszerűnek látszik,  mégis univerzális. A megadott ár a tornatermekben a rétegelt lemez keményfa  fenyőtónusú oldalfalú, bükk fokokkal kialakított robosztus bordásfal ára.

 275x87x17,3cm standard méretek, a két oldala  rétegelt lemezből a fokok keményfából készülnek

Fokok száma 16, a két felső foknál 57 cm a köz, fokok vastagság 4,7 cm, ovális kialakítás, a távolság cca.14,5 cm a fokok között, alsó fok a talajtól 16 cm-re található, az oldalfal szélessége 14,3 cm, az összekötőléc vastagsága 3 cm

 

Az egyéb tornaszereket , kiegészítőket és szőnyegeket is megtalálja választékunkban, érdeklődjön vevőszolgálatunkon.

Egyszakaszos bordásfal jellemzői:
- az oldallapok fenyő fűrészáruból készülnek
- a keményfa fokok ragasztóval kerülnek a 140-145 mm tengelytávolságra lévő fokokba
- a fa felületek színtelen lakkal felületkezeltek
- tisztítás: puha, száraz ruhával
- a bordásfalat védje a tartós hőtől, nedvességtől, napfénytől
- a bordásfal az MSZ12519-79 szerint készült
- méret: 275 x 86,7 x 18,5 cm

A szerelvény nem tartozék!
Minden bordásfalat egyedi igényeknek megfelelően kell beépíteni, a rögzítési felülettől függően (beton,tégla fal, stb...) 

A standard szerelvény csomag külön rendelendő, oldalfali rögzítéshez L vasakat tartalmaz, ha ezt nem találja megfelelőenek, az általunk 
javasolt tartozékok: 3 db 10x120 állványcsavar, 3 db M10 fakötésű alátét, 3 db 10x90 tipli


A bordásfal rögzítése tiplivel és állványcsavarral:
a bordásfalat a rögzítési pontokon (felső merevítés szélétől 10-10 cm, az alsó merevítés közepén) 10-es fúróval átfúrjuk. A bordásfalat a felszerelés helyére állítva a rögzítés helyét bejelöljük a falon, majd 10 mm-es furatot készítünk. A tipliket a furatokba helyezzük, majd merevítéseken keresztül a falhoz rögzítjük. A bordásfalat beton vagy tömör tégla falba rögzítse.
Az egyszakaszos bordásfal szállítására kérje egyedi árajánlatunkat!


Adatok
Márka
Tactic Sport
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
80060100030101
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Klasszikus egyszakaszos tornatermi bordásfal (275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok)

Átlagos értékelés:
( 4,5 ) 2
Taicht István
2016.12.21
Meg vagyok elégedve a termékkel, és a hozzá kapcsolódó szállítással! Gondom csak az, hogy az eddig meg nem kapott bordásfalakat mikor kapjuk meg mert holnaptól az intézmény zárva lesz. Ezt én jeleztem az előző szállításnál, remélem, hogy ma megkapjuk! Tisztelettel Taicht István\r\nÁldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Dolgozójuknak! Előnyök: Hátrányok:
Molnár Csaba
2013.10.12
Kiváló minőségű termék az elképzeléseimnek tökéletesen megfelelt a bordásfal. Köszönöm szépen! Előnyök: Hátrányok:
argep.hu