Klasszikus bordásfal (tornatermi kivitel szobai méret 226 x 72 x 15  cm, rétegelt lemez világos oldalfal, keményfa fokok bükkfából)
Klasszikus bordásfal (tornatermi kivitel szobai méret 226 x 72 x 15  cm, rétegelt lemez világos oldalfal, keményfa fokok bükkfából)
Cikkszám: TM-10002

Klasszikus bordásfal (tornatermi kivitel szobai méret 226 x 72 x 15 cm, rétegelt lemez világos oldalfal, keményfa fokok bükkfából)

91
Készleten
azonnal szállítjuk
36 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Újdonság, a régi klasszikus új felülettel! Ezt a bordásfalat ismerheti az iskolai tornatermekből. Elkészítettük a lakásokba illeszkedő méretét, de az alap tulajdonságok megyeznek a professzionális kivitellel.


A bordásfal először Svédországban jelent meg a XIX. század elején, terápiás célból, a test vázizomzatának fejlesztésre használták.

A lakásokban használt un. szobai bordásfal a legnépszerűbb mérete 226x72x15cm , a két oldala világos színű nagy terhelhetőségű rétegelt lemezből, a fokok keményfából készülnek, maszív, stabil , színét nem változtató bordásfal, mely bükkfa fokokkal kialakított


A termék 1 db 226 cm magas 72 cm széles elemből áll, a kép imázskép a bordásfalak egymásmelletti sorolhatóságát mutatja be.


Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Klasszikus bordásfal (tornatermi kivitel szobai méret 226 x 72 x 15 cm, rétegelt lemez világos oldalfal, keményfa fokok bükkfából) Részletek

 • A termék 1 db 226 cm magas 72 cm széles elemből áll, a kép imázskép a bordásfalak egymásmelletti sorolhatóságát mutatja be.

 • Új felületi kialakítás, igényes megmunkálás a lakások igényszintjéhez igazodva! A bordásfalon végezhető függeszkedések és torna gyakorlatok fejlesztik a mozgáskészséget és az izomzatot.
 • 226x72x15cm standard méretek, új megmunkálás és felületkialakítású elegáns modell
 • A két oldala rétegelt lemezből, a fokok keményfából készülnek (bükk)
 • Kiegészítő egyszerű eszközök, tornazsámolyok, fitness- és bukfencszőnyegek szintén megtalálhatók választékunkban, keresse áruházunkban vagy érdeklődjön vevőszolgálatunkon
 • Szobai bordásfal jellemzői:
  - az oldallapok nagyterhelhetőségű rétegelt lemezből készülnek, szine világos, felülete kemény, nem sérülékeny
  - a bükk keményfa fokok ragasztóval kerülnek a 120 mm tengelytávolságra lévő fokokba
  - a fa felületek színtelen, lakkal felületkezeltek
  - tisztítás: puha, száraz ruhával
  - a bordásfalat védje a tartós hőtől, nedvességtől, napfénytől
  - a bordásfal az MSZ12519-79 szerint készült
  - méret: 226 x 72 x 15 cm


  A szerelvény nem tartozék!
  Minden bordásfalat egyedi igényeknek megfelelően kell beépíteni, a rögzítési felülettől függően (beton,tégla fal, stb...) A standard kiegészítő csomag ára 1200,- Ft. (Cikkszám: TM-100051)
  Javasolt tartozékok: 3 db 10x120 állványcsavar, 3 db M10 fakötésű alátét, 3 db 10x90 tipli

  A bordásfal rögzítése:
  a bordásfalat a rögzítési pontokon (felső merevítés szélétől 10-10 cm, az alsó merevítés közepén) 10-es fúróval átfúrjuk. A bordásfalat a felszerelés helyére állítva a rögzítés helyét bejelöljük a falon, majd 10 mm-es furatot készítünk. A tipliket a furatokba helyezzük, majd merevítéseken keresztül a falhoz rögzítjük. A bordásfalat beton vagy tömör tégla falba rögzítse.
  A bordásfal szállítására kérje egyedi árajánlatunkat!


Adatok
Márka
Tactic Sport
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
TM-10002_E
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Klasszikus bordásfal (tornatermi kivitel szobai méret 226 x 72 x 15 cm, rétegelt lemez világos oldalfal, keményfa fokok bükkfából)

Átlagos értékelés:
( 5 ) 1
Katona Teréz
2017.08.06
Kis lakásba ideális, esztétikus. Előnyök: Hátrányok:
argep.hu