A gyógytorna alapítói svédországban kezdték használni az első tornatermi eszközöket. A klasszikus bordásfal, tornászgerenda ,tornazsámoly és tornászpad, iskolai edzőtermek, fitness központok, alap sportberendezései közé tartoznak.
Rengeteg gyerek és felnőtt világszerte megerősödött ill. továbbra is erősödik az iskolákban, sport- és fitness termekben felállított, a svéd terapeuta által is használt sportberendezéseknek köszönhetően.  
Mi megszoktuk, hogy a sporttermek által használt, fából készült klasszikus bordásfal nagyon egyszerűnek látszik mégis univerzális.

275x87x18,5cm standard méretek, a két oldala fenyőből vagy rtétegelt lemezből, a fokok keményfából készülnek . A feltüntetett ár a a tornatermekben a fenyő színű rétegelt lemez ből készült oldaldal, keményfa sötétbükk árnyalatú fokokkal kialakított robosztus kivitel ára.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,5 )
2.
2016.12.21 00:00
 - Taicht István
Taicht István
2016.12.21 00:00
Meg vagyok elégedve a termékkel, és a hozzá kapcsolódó szállítással! Gondom csak az, hogy az eddig meg nem kapott bordásfalakat mikor kapjuk meg mert holnaptól az intézmény zárva lesz. Ezt én jeleztem az előző szállításnál, remélem, hogy ma megkapjuk! Tisztelettel Taicht István\r\nÁldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Dolgozójuknak!
1.
2013.10.12 00:00
 - Molnár Csaba
Molnár Csaba
2013.10.12 00:00
Kiváló minőségű termék az elképzeléseimnek tökéletesen megfelelt a bordásfal. Köszönöm szépen!
argep.hu simplepay_hu