Hírek

Mikor lehet jó ötlet egy kültéri sakk rendelés?

2021.03.25 08:21
Mikor lehet jó ötlet egy kültéri sakk rendelés?

Játszani jó, feltéve, ha a játék örömét semmi nem árnyékolja be. Gyerekként sokszor halljuk, hogy ne csináljuk ezt, vagy azt, ami gyakran a legjobb mulatságnak is véget vetett. De mutatok egy játékot, amit a nem csak a gyerkőcök imádnak, nem csak ők játszhatják, de rájuk is komoly fejlődő hatást gyakorol!

Kültéri sakk rendelés ajándékba

A kültéri sakk rendelés egyik nagy előnye, hogy így egy olyan játékot, eszközt lehet birtokba venni, amit – mérettől függően nem kizárólag – a szabadban érdemes játszani, hiszen épp így lett kialakítva. Ennélfogva egy ilyen sakk készlet nagyszerű ajándék lehet mind gyerekeknek, mind felnőtteknek, feltéve, ha szeretnek sakkozni. De akár a család is játszhat közösen, minden korosztály, együtt. Kinti játék lévén akkor válik igazán örömteli ajándékká, ha az, aki kapta, ki is tudja vinni játszani. Épp ezért nagyszerű ajándék lehet tavasszal, húsvétra, vagy a meleg hónapok során születésnapra, névnapra, vagy ajándékként, hogy véget ért a tanév.

 

Kültéri sakk rendelés az elme pallérozása végett

Számos szórakoztató játékkal ellentétben, melyek így vagy úgy, de hosszútávon károsan hatnak ránk, mint a videójátékok, a képernyők előtt ülés, a kártyázás vagy kockázás, a sakknak nincsenek negatív hatásai. Ellenben folyamatosan fejleszt, trenírozza az agyat az új stratégiák kitalálásával, a játék lehetséges kimeneteleinek kiszámításával, és persze a kudarcból is rengeteget lehet tanulni. Ennélfogva aztán a kültéri sakk rendelés nem csak egy nagyszerű szórakozást tesz lehetővé, de hosszútávon a sakk az agyra is nagyon komoly pozitív hatást gyakorol.

 

Kültéri sakk rendelés a barátkozás érdekében

Mivel a sakk egy társas játék, általában szükség van hozzá egy partnerre, ellenfélre. A huszonegyedik században egyre jellemzőbb, hogy a gyerekek nehezebben barátkoznak, nehezebben találják meg a közös hangot. Ebbe belejátszanak a képernyő előtt töltött idők is, vagy akár az, hogy a mindig stresszes szülők kisugárzása teszi a gyereket zárkózottá. A kültéri sakk rendelés azért nagyszerű ötlet számukra, mert ez egy olyan játék, amit elvihet magával a suliba, az udvarra, a játszótérre, hogy aztán ellenfelet keresve barátokat találjon, miközben a sakk készletnek a világon semmi baja nem lesz.

 

Miért jó a kültéri sakk rendelés?

Természetesen a kültéri sakk rendelés nem csak a gyerekek számára csempész némi vidámságot a hétköznapokba. A legtöbben még gyerekként tanulunk meg sakkozni, és sokan felnőttként is örömmel játszunk meccseket. Egy kültéri sakk készletet el lehet vinni a családi nyaralásra, hogy aztán a Balatonparton játszatok. De akár arra is nagyszerű, hogy a nagyszülőket jobban be lehessen vonni a közös játékokba, hiszen biztosan ismerik a szabályokat, és örülni fognak, hogy ők is a játék résztvevői.

 

Nagyméretű kültéri sakk rendelés

A kültéri sakk készleteket alapvetően két csoportra osztanám fel. Az egyik csoportba tartoznak a kicsi, illetve normál méretű készletek. A másik csoportba a nagyméretű sakk készletek találhatóak, de ezek között is eltérnek a méretek. A kisebbek között találunk olyat, melynek legmagasabb bábuja 21 cm. A nagyobbak között akad, ahol a bábuk magassága 43-64 cm, közé esik, de olyat is, ahol a király 92 cm  magas. . Sőt, aki igazán át szeretné élni a játékot, annak elérhető olyan tábla, melyen maguk a résztvevők a bábuk  , az egyes színeket pedig mellények jelölik.

 

Miért nálunk éri meg a leginkább a kültéri sakk rendelés?

Nálunk, a Capetansportnál kizárólag a legjobb minőségű eszközöket forgalmazzuk, mert hisszük, hogy a kiemelt minőség jelenti az alapját annak, hogy te elégedett legyél a vásárolt termékkel. Természetesen nincs ez másként a kültéri sakk rendelés esetében sem, a produktumok időjárásállók, jó minőségű alapanyagokból készülnek és a lehető leginkább felhasználóbarátak.

argep.hu