Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal
Cikkszám: GL-90050

Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal

99
Nincs
készleten
859 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Újdonság, Kültéri csocsóasztal, Strandokba clubokba, 10év garancia, Laminált játéktér. Teljes mértékben időjárásálló anyagokból épített csocsóasztal.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal Részletek

Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal :

 

Kültéri csocsóasztal, egész nyáron át a szabadban élvezheted a játékot...

A hagyományos Delux asztal kültéri verziója a termék, teljes mértékben vízálló anagokból készül. Az azstaltest 3,6 cm vastag rétegelt fenyő lemezből készül, felülete plasztikus vízálló laminált felülettel rendelkezik. Az asztal egyes részein ragasztások találhatóak, ezt minden esetben időjárásálló ragasztóval végzik. A fém alkatrészek mindegyike időjárásálló, többnyire chrom bevonattal rendelkezik.

Az asztal használatát ajánljuk strandok, campingek, minigolf clubok, uszodák és nem tulsó sorban nyitott vendéglátóipar egységek számára. Az üzemeltető hihetetlen profita tehet szert rövid időn belül, akár egy nyári periódus alatt is.

A rudazat hidegen hengerelt (25NC6) 16x2,3mm átmérőjű, magas hajlítószilárdságú (R= 100 Kg x mm2), a beltéri asztalokhoz képest háromszoros vastagságú chrom bevonattal rendelkező acél. Rendelhető átmenő és teleszkópos rudazatal egyaránt.

A játéktér anyaga nem elforgó kapus esetén csillogásmentesített 800 C-n temperált üveg, elforgó kapus esetén időjárásálló laminált burkolat.

Az asztalt használaton kívül a tartozék időjárásálló takaróponyvával védhetjük a nap sugárzásától. Igazán robosztus, magas minőséget sugalló termékről van szó. Lábai 9x9 cm acélból készülnek mely lepattogzásnak különösen ellenálló festékkel kezeltek.

 

 

 
Az asztaltest magas minőségű rétegelt fenyőből készül, felülete plasztikus laminált anyaggal van bevonva. Az anyag kiváló szilárdsági tulajdonságáért a 3cm vastagság felelős. Az asztal színei: felső része mély szürke, az asztal alsó része világosabb szürke színezetű, fémes hatást biztosítva. Az időjárásálló laminált anyag és a hasonlóan időjárásálló ragasztók jóvoltából az asztal hosszú élettartamú. Színek: Az asztal alsó-felső sávja színátmenetes sötét kék, a középső sáv színátmenetes világos kék.
 
 
Az asztal szerkezeti elemeit fém lapokkal erősítik egymáshoz. Ennek előnye hogy az asztal bármelyik alkatrésze könnyen cserélhető.A Belső szerkezeti elemek ragasztása esetén ez nem lenne megvalósítható.
 
 
Új típusú fém lábak. nagyfokú stabilitást biztosítabak az asztalnak, anyaguk fém, festésük időjárásálló porszórt. A lábakba Garlando logot nyomnak.
 
 
A roppanásálló rudazatok magas hajlítóigénybevételeknek is ellenállnak. Átmérőjük 16mm, hidegen hengerelt acél felületük korrózióálló chrom bevonatú.A króm bevonat három rétegű  a beltéri asztalok egy rétegétől eltérően. A rudazatot a meghajlástól a 2,2mm falvastagság óvja,hosszú időn keresztül képesek tökéletesen egyenes alakjuk megtartására. Igény szerint az asztal választható átmenő ill. teleszkópos rudazattal is.
 
 
A spediális több rétegű krómozás garantálja a kültéri használat ellenére is  hogy a rudak hosszú időn keresztül nem korrodálnak.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros.
 
 
Az asztal 180°-ban félig elforgó és 360°-ban teljesen elforgó kapussal rendelhető
 
 
Játéktér: A 360°-ban forgó kapussal rendelkező asztal játéktere 5mm vastag tükröződésmentes edzett üveg, a pálya felfestéseit 800°C hőmérsékleten égetik az üvegre, tljesen érzéketlen a nap szívó hatásaira, a 360°-ban elforgó kapussal rendelkező verzió játéktere formica anyagú, felfestései szintén fehérek.
 
 
Új pályaszegélyt fedő sarokelemek, teljesen lépcsőmentesen tud felfutni rájuk  a labda, nem változtatva meg gurulási irányát semmilyen mértékben.
 
 
A labdák bedobónyíláson keresztül juttathatók  a játéktérre, bedobónyílás az érmevizsgáló (labdakiadó) oldalán található.
 
 
A kapuk aluminium-cink ötvözettel vanak bevonva, hosszú használat után sem korrodálnak, tökéletesen tartják alakjukat.
 
 
Az asztal szerkezete felnyitható, hozzáférést biztosítva az asztal belső részeihez. Amennyiben felnyílik az asztal felső része, egy fém kar automatikusan kitámasztja azt, elkerülve a lecsapódás lehetőségét az érmetároló ürítése közben. Minden művelet biztonsággal elvégezhető egy semély számára.
 
 
Az asztal játéktere elérhető: 2 biztonsági zár kioldásával a felső keret játéktér feletti része, elemelhető így a játéktér tisztítása egyszerűbbé válik.
 
 
A labdaelvezető rendszer darabonként elmozdítható elemekből áll,  a jobb hozzáférhetőség érdekében.
 
 
Az összes csavar, alátét, csavaranya korrózióálló anyaggal kezelt.
 
Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
8029975530055
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Deluxe Outdoor kültéri asztalifoci asztal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!