Capetan® |Jógaszőnyeg (173x61x0,5cm , lila színben, mintákkal)
Cikkszám: MAT-289

Capetan® |Jógaszőnyeg (173x61x0,5cm , lila színben, mintákkal)

5
Készleten
azonnal szállítjuk
4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Capetan® 173x61x0,5cm Jóga szőnyeg lila színben, mintákkal - joga matrac: A Joga szőnyeg PVC anyagból készül, mely jól tisztítható: Yoga fitness edzőszőnyeg több különböző felhasználási lehetőséggel. Nem kizárólag jógához, aerobichoz, vagy pilateshez ajánlott, hanem különböző talajgyakorlatok végzéséhez is egyaránt megfelelő. Egyidőben több fontos tulajdonságot is magábanfoglal, melyeknek köszönhetően keresett kiegészítőeszköz, mely edzését kellemesebbé teszi. Puha anyagának köszönhetően kényelmes, komfortos tornát eredményez, de nem csúszkál a padlón. Az edzőszőnyeg könnyen tisztítható. Szállítása könnyű.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Capetan® |Jógaszőnyeg (173x61x0,5cm , lila színben, mintákkal) Részletek

Capetan® 173x61x0,5cm Jóga szőnyeg lila színben, mintákkal - jóga matrac:

Yoga fitness edzőszőnyeg több különböző felhasználási lehetőséggel. Nem kizárólag jógához, aerobichoz, vagy pilateshez ajánlott, hanem különböző talajgyakorlatok végzéséhez is egyaránt megfelelő. Egyidőben több fontos tulajdonságot is magábanfoglal, melyeknek köszönhetően keresett kiegészítőeszköz, mely edzését kellemesebbé teszi. Puha anyagának köszönhetően kényelmes, komfortos tornát eredményez, de nem csúszkál a padlón. Az edzőszőnyeg könnyen tisztítható. Szállítása könnyű.

A jóga szőnyeg mérete: 173x61x0,4cm. Színe Lila, felületét minták teszik kellemessé.


Adatok
Márka
Capetan
EAN kód
5999560812893
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Capetan® |Jógaszőnyeg (173x61x0,5cm , lila színben, mintákkal)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu