Capetan® | Jógaszőnyeg (173x61x0,4cm, zöld színben, mintákkal)
Cikkszám: MAT-288

Capetan® | Jógaszőnyeg (173x61x0,4cm, zöld színben, mintákkal)

5
Készleten
azonnal szállítjuk
4 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Capetan® 173x61x0,4cm Jóga szőnyeg zöld színben, mintákkal - joga matrac: A Joga szőnyeg PVC anyagból készül, mely jól tisztítható: Yoga fitness edzőszőnyeg több különböző felhasználási lehetőséggel. Nem kizárólag jógához, aerobichoz, vagy pilateshez ajánlott, hanem különböző talajgyakorlatok végzéséhez is egyaránt megfelelő. Egyidőben több fontos tulajdonságot is magábanfoglal, melyeknek köszönhetően keresett kiegészítőeszköz, mely edzését kellemesebbé teszi. Puha anyagának köszönhetően kényelmes, komfortos tornát eredményez, de nem csúszkál a padlón. Az edzőszőnyeg könnyen tisztítható. Szállítása könnyű.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Capetan® | Jógaszőnyeg (173x61x0,4cm, zöld színben, mintákkal) Részletek

Capetan® 173x61x0,4cm Jóga szőnyeg zöld színben, mintákkal - jóga matrac:

Yoga fitness edzőszőnyeg több különböző felhasználási lehetőséggel. Nem kizárólag jógához, aerobichoz, vagy pilateshez ajánlott, hanem különböző talajgyakorlatok végzéséhez is egyaránt megfelelő. Egyidőben több fontos tulajdonságot is magábanfoglal, melyeknek köszönhetően keresett kiegészítőeszköz, mely edzését kellemesebbé teszi. Puha anyagának köszönhetően kényelmes, komfortos tornát eredményez, de nem csúszkál a padlón. Az edzőszőnyeg könnyen tisztítható. Szállítása könnyű.

A jóga szőnyeg mérete: 173x61x0,4cm. Színe Zöld, felületét minták teszik kellemessé.


Adatok
Márka
Capetan
EAN kód
5999560812886
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Capetan® | Jógaszőnyeg (173x61x0,4cm, zöld színben, mintákkal)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu