Zselés kéznyomok (6 pár)
Cikkszám: MM-592418

Zselés kéznyomok (6 pár)

5
Készleten
azonnal szállítjuk
20 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

6 pár, azaz 12 darab kéznyom, mindegyik különböző színű. Javítja a felhasználó érzékelési tudatosságát a velük  való kézzel történő tevékenységek végzése során. Padlóra, matracra vagy asztallapra is helyezhetők. A mozgáskoordináció és a lábügyesség fejlesztésére is alkalmazható. Rengeteg féle játékra használhatóak, ennek csak a fantázia és a kreativitás szabhat határt.
A kéznyomok átmérője 16 cm.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Zselés kéznyomok (6 pár) Részletek

6 pár, azaz 12 darab kéznyom, mindegyik különböző színű. Javítja a felhasználó érzékelési tudatosságát a velük  való kézzel történő tevékenységek  végzése során. Padlóra, matracra vagy asztallapra is helyezhetők. A mozgáskoordináció és a lábügyesség fejlesztésére is alkalmazható. Rengeteg féle játékra használhatóak, ennek csak a fantázia és a kreativitás szabhat határt.
A kéznyomok átmérője 16 cm.


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
592418
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Zselés kéznyomok (6 pár)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu