Yayita baby relax hintáztató ágy
Yayita baby relax hintáztató ágy
Yayita baby relax hintáztató ágy
Yayita baby relax hintáztató ágy
Cikkszám: LS-YABP-1

Yayita baby relax hintáztató ágy

5
Nincs
készleten
23 050 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A baba hintáztató függőágy a gyermekek fejlesztésének egyik alap eszköze. A ringó mozgás fejleszti az agyi idegsejtek fejlődését és egyidejűleg nyugtatólag hat a gyermekre. Nemcsak a baba hanem a szülő is könnyedébben veszi a baba nyűgös napjait. 100% natúr  pamutból készül. Egy igazi különlegesség a baba  öv, mely garantálja a baba biztonságát , hogy semmilyen pozícióból sem tud kipottyanni a függőágyból. 0-15 hónapos babáknak megfelelő méret a hintáztató. A felfüggesztő rudazat lehetővé teszi, hogy szűken vegye körül  a babát a függőágy,  szinte átölelve, vagy szélesebb nyitott pozícióban lehetővé teszi, hogy megfigyelhesse a körülötte zajló eseményeket. A felfüggesztő állvány külön megrendelhető.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Yayita baby relax hintáztató ágy Részletek

A baba hintáztató függőágy a gyermekek fejlesztésének egyik alap eszköze. A ringó mozgás fejleszti az agyi idegsejtek fejlődését és egyidejűleg nyugtatólag hat a gyermekre. Nemcsak a baba hanem a szülő is könnyedébben veszi a baba nyűgös napjait. 100% natúr  pamutból készül. Egy igazi különlegesség a baba  öv, mely garantálja a baba biztonságát , hogy semmilyen pozícióból sem tud kipottyanni a függőágyból. 0-15 hónapos babáknak megfelelő méret a hintáztató. A felfüggesztő rudazat lehetővé teszi, hogy szűken vegye körül  a babát a függőágy,  szinte átölelve, vagy szélesebb nyitott pozícióban lehetővé teszi, hogy megfigyelhesse a körülötte zajló eseményeket. A felfüggesztő állvány külön megrendelhető.Fekvőfelület: 60x105 cm

Teljes szélesség: 78 cm

Maximum terhelhetőség: 20 kg

A képeken szereplő kiegészítők csak illusztrációk!


Adatok
Márka
La Siesta
EAN kód
4025122215015
Raktárkészlet
NINCS
Hasonló termékek
Chica függőágy gyerekeknek
Készlethiány
13 250 Ft

Vélemények
Yayita baby relax hintáztató ágy

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu