Tornapad (2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal)
Cikkszám: TM-100101

Tornapad (2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal)

91
Készleten
azonnal szállítjuk
30 780 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

2m hosszú klasszikus tornapad ,tömör , vastag rétegelt lemez padlappal, fémlábakkal, műanyag lábvégdugókkal, nem billenékeny.A lebegő gerenda használható egyensúlyozó gerendaként. A lap a felülete ellenálló.

Fa tornapad.
Méret: 200x25x30 cm, súlya nehezebb a fenyőváltozaténál, lábai kissé V formajúak, így maximálisan stabil, nem billenékeny.
A rétegeltlemezes fedlappal készült változatot ajánljuk iskolákba, felnőtt sportolók részére, nem billenékeny, felülete kemény.
Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Tornapad (2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal) Részletek

 

2m hosszú tornapad, tömör  rétegelt lemez padlap,fémlábakkal, műanyag lábvégdugókkal.A lebegő gerenda használható egyensúlyozó gerendaként.
Az egészségtudatos, sok mozgással járó életmód kialakulása már gyermekkorban elkezdődik. A változatos mozgáslehetőségek megalapozzák a gyermekek erőnlétét, fejlesztik mozgáskoordinációjukat, egyensúlyérzéküket. Ehhez a fejlesztéshez nyújt jó alapot, segítséget a tornapad, tornazsámoly, a 2 -, illetve 3 részes tornaszekrény.

A rétegeltlemezes fedlappal készült változatot ajánljuk iskolákba, felnőtt sportolók részére, nem billenékeny, felülete kemény, a étegelt lemez színe sötét bükk.

 


Adatok
Márka
Tactic Sport
EAN kód
TM-100101
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Tornapad (2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu