Sitsolution gyerek ülőlabda, Maxafe 45 cm menta zöld
Cikkszám: TL-207534GR

Sitsolution gyerek ülőlabda, Maxafe 45 cm menta zöld

4
Készleten
azonnal szállítjuk
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Karácsonyi akciónk keretében rendkívül kedvező áron vásárolhat egy hasznos ajándékot gyermekének.

A Sitsolution ülőlabda, Maxafe biztonsági anyagból, 45 cm átmérővel, óvodáskorú gyermekeknek készül.

Hatékonynak tartják a szakemberek az  íróasztali munka során a rugalmas felületen ülést, kímélve a gerincet és a szemet a hosszas merv ülés alatt.  Ez a méret ajánlott a normál méretű író vagy játszóasztalokhoz 140 cm testmagasságig. Megfelelő ülésmagasságot biztosít a gyermeknek  az asztalnál végzendő feladatokhoz.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Sitsolution gyerek ülőlabda, Maxafe 45 cm menta zöld Részletek

Karácsonyi akciónk keretében rendkívül kedvező áron vásárolhat egy hasznos ajándékot gyermekének. A Sitsolution ülőlabda, Maxafe biztonsági anyagból, 45 cm átmérővel, gyermekeknek készül.

Hatékonynak tartják a szakemberek az irodai vagy íróasztali munka során a rugalmas felületen ülést, kímélve a gerincet és a szemet a hosszas merv ülés során.  Ez a méret ajánlott a normál méretű író vagy játszóasztalokhoz 140 cm testmagasságig, megfelelő ülésmagasságot biztosít a gyermeknek, az asztalnál végzendő feladatokhoz.

A labdák sok iskolai teremben, óvodában is megtalálhatók a székek helyett. A labdán végzett apró mozgások kielégítik a gyermekek természetes mozgásigényét a hosszabb foglalkozás, ülés során, ezzel segítik a feladatokra történő jobb koncentrálást, mint erről a pedagógusok beszámolnak.

A labda 400 kg-ig terhelhető, minőségi olasz termék.


Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531075342
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Sitsolution gyerek ülőlabda, Maxafe 45 cm menta zöld

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu