Világújdonság a szuszpenziós tréning terén a Gymbox! Apró 10x10x8 cm-es dobozban egy komplett  edzőterem . Pár centiméter helyet foglal el a doboz a falon rögzítve szinte észrevétlenül, mégis  a legstabilabban rögzíti a leghatékonyabb funkcionális tréning eszközt a kötéltrénert , egy mozdulattal állítható használat közben a kötél hossza a beépített szabályozó szerkezettel. A szakemberek állásfoglalása szerint a Gymbox, nemcsak egy innovatív megoldás, hanem  az edzésmunka is optimalizált és kontrollált  az eszköz használatával.Azonos kötélhossz a két száron és mindig az edzésformához optimalizált kötélhosszal dolgozhat. A Variosling tréner szett  Gymbox rögzítő szerkezettel német partnerünktől, eredeti német termék! 1,5 tonna terheléssel  tesztelve, szabadalommal védett termék.

A Gymbox a kötél stabil rögzítését, tárolását,  hosszának gyors állítását biztosítja, innovatív megoldásával . Nem gond hová akasszuk, hogy rögzítsük, hol tároljuk, szinte észrevétlenül mindig kéznél lehet a tornához legoptimálisabb helyen.

A Gymbox multitréner, sling tréner tulajdonképpen egy olyan precíz edzést lehetőv tevő univerzális tréning eszköz, amely  optimalizálja, hogy a saját testsúlyból fakadó ellenállást tökéletesen, feladatorientáltan használja ki a gyakorlatoknál, ezáltal fejlesztve az egyensúlyérzéket, növelve a hajlékonyságot, valamint  a törzs izmainak stabilitását.

A szettet , DVD-vel, útmutatóval szállítjuk. Edzőteremben a fém edzőkerethez rögzíthető egy adapterrel és mobi felfüggesztővel bárhol használható.

Dinamikus, precíz, edzésoptimalizált gyakorlatok végezhetők vele

Nemcsak a core tréning munka, hanem  a pilates edzés intenzívebbé tételéhez is  az egyik legmegfelelőbb eszköz.

A  Gymbox sling tréner felfüggeszthető funkcionális tréning eszközzel,  az erőt, egyensúly-érzéket, valamint a core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni lehet, célzottan és szabályozottan. A fittségi állapotnak megfelelő feladatokat választhat ki a szabályozott kötéllel, így bárki elkezdheti ez a az edzésmódot.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu