Capetan® Kick 400 extra erős asztalifoci asztal felnőtt méretben: Masszív strapabíró felnőtt csocsó asztal, méreteinél és súlyánál fogva nehezen mozgatható, élvezetes játékot nyújt. Az asztal játékterének mérete szabványos, felnőtt csocsóasztal mérettel rendelkezik, 118 x 69,5cm. Az asztal lábai 10 x 10 cm méretű MDF anyagú robosztus lábak, mely chromozott rúddal vannak összekötve rövidebb oldalanként a még nagyobb stabilitásért. Az asztal golyóscsapágyazott rudazatokkal van felszerelve.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4 )
3.
2017.01.04 00:00
 - Rideg Tamásné
Rideg Tamásné
2017.01.04 00:00
Saját részre rendeltük. Szállítás gyors volt, de egy kicsit drága! A három labda helyett csak kettő volt a csomagban. Van a rudak között olyan, ami akad, nehezen mozog, és a játékfelületen olyan holtpont, mikor a bábuk között megáll a labda, és csak újbóli bedobással lehet folytatni a játékot.\r\nELŐNY: Ára miatt esett rá a választás, olcsóbb hasonló társainál. Nagyon stabil.
2.
2016.12.16 00:00
 - Toth Péter
Toth Péter
2016.12.16 00:00
Szuperjó, kedden rndeltük, tegnap már itt volt, este összeszereltük és igazán jónak tűnik. Megérte az árát úgy gondolom. A szállítás lehetne olcsóbb hozzá, de ez csak magánvéleményem.
1.
2016.01.22 00:00
 - Farkas Denes
Farkas Denes
2016.01.22 00:00
Osszeszerelni nem annyira konnyu de nem is nehez aki ikeas butort szerelt mar annak sima ugy. Egyedul par behajthatatlan fekete csavarral fog meggyulni a baja kozvetlen a zold jateklap alatt. \r\n\r\nMaga a jatek hatalmasan kiraly, lehet zuzni rendesen, nem kell finomkodni. Jo minosegu a cucc, nagyon stabil, birja a gyurodest.\r\n\r\nPozitivum:\r\n\r\nAr ertek arany, jo minoseg boven jutanyos aron, ez ritka.\r\nIgazi szorakozas, lehet vele brutal meccseket jatszani.\r\nSzep, fa, nehez, stabil, a szoba disze. \r\nLenyithato sortarto mindket oldalon, sirtam mikor meglattam.\r\nOsszesitesben ugyerzem egy jo vasart csinaltam es ez a legfontosabb.\r\n\r\n\r\nNegativum:\r\nA kromozott alkatreszek valojaban muanyagok, nem nagy dolog, de a femnek jobban orultem volna. De legalabb femnek neznek ki:)\r\nNeha a labda kipattan ha erosen a kapuba talal, ezt is meg lehet oldani, egy puha szivacsot raktunk a kapu belso falaba igy siman csak leesik.\r\nA babuk muanyagbol vannak, bar masszivak, a labuknal elcsuszik a labda, nem lehet megallitani, szoval aki profi csocsos az jobb ha erre gondol mielott vasarolna.\r\n\r\nA jatek iszonyat fun, rengeteget jatszunk vele az irodaban (munka helyett:) legjobb 80k amit valaha koltottem.
argep.hu simplepay_hu