Műanyag óvodai szék, color bútorcsalád

Vélemény írása a termékről

Dupla ülőfelületű akár 100 kg-ig terhelhető tettszőlegesen állítható 27-30cm-es ülőmagasságú szék, jól tisztítható, mosható, karcálló , színtartó műanyag kivitel.

Sárga, piros, kék, zöld színek, a color bútorcsaláddal, mely asztalból és ágyból áll harmonizál színben.

Bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező, olasz termék

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2015.02.24 00:00
 - Kalincsák Ferenc
Kalincsák Ferenc
2015.02.24 00:00
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az imént felsorolt hiányosságokon kívül, a termék jó minőségű, strapabíró és valóban tudja az ígért száz kiló teherbírást. Ez azért volt számomra fontos szempont, hogy a 105 kilómmal oda tudjak ülni a kisfiam mellé játszani!
1.
2015.02.24 00:00
 - Kalincsák Ferenc
Kalincsák Ferenc
2015.02.24 00:00
Február 18-án érkezett meg az általam rendelt kettő darab óvodai szék. A weboldalon szereplő képen négy féle színváltozat volt, de sajnos a megrendelésnél nem találtam választási lehetőséget. Gondoltam majd küldenek valamilyet, így két darab zöld érkezett. Sajnos ez a szín tetszik leg kevésbé, de ez kicsit az én hibám is, hiszen telefonon rá kérdezhettem volna. Az már viszont kevésbé, hogy a székek kissé karcosak, bár nem feltűnő helyen, valamint a termék leírásában szereplő állítható magassághoz szükséges kiegészítőket a csomag nem tartalmazta. Az átvételt követően azonnal hívtam a weblapon lévő telefonszámot és elmondtam a problémáimat. A hölgy azt mondta utána érdeklődik a dolgoknak és visszahív. A visszahívás a mai napig február 24.-ig nem történt meg!
argep.hu simplepay_hu