Ruganyos labda maxi  Mono Fling hálós labdajáték
Cikkszám: MM-551530

Ruganyos labda maxi Mono Fling hálós labdajáték

0.5
Nincs
készleten
5 960 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Mono Fling hálós labdajáték egy szuper érdekes játék 2 darab hálóval és 2 darab labdával. 1-2 gyermek játszhat vele. A játék fejleszti a mozgáskoordinációt, illetve segíti a gyors és pontos mozgások megtanulását. 2 játékos esetében fejleszti a felek együttműködési készségét és csapatmunkára tanít. Fel kell dobni a hálóval a labdát a levegőbe, majd a leeső labda alá helyezva a hálót elkapni és  ismét elütni a   labdát.Ha egyedül játszik valaki akkor felfelé kell irányítani, ha ketten akkor a társfelé  kell pattintani.  Nylonból készült, a fogók műanyagból. A játék a háló megfeszítésével működtethető , gyorsítható és  irányítható.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Ruganyos labda maxi Mono Fling hálós labdajáték Részletek

A Mono Fling hálós labdajáték 2 darab hálót (53 x 25 cm) és 2 darab labdát (7,6 cm átmérőjű) tartalmaz. 1-2 gyermek játszhat vele. A játék fejleszti a mozgáskoordinációt, illetve segíti a gyors és pontos mozgások megtanulását. 2 játékos esetében fejleszti a felek együttműködési készségét és csapatmunkára tanít. Fel kell dobni a hálóval a labdát a levegőbe, majd a leeső labda alá helyezva a hálót elkapni és  ismét elütni a   labdát.Ha egyedül játszik valaki akkor felfelé irányítani, ha ketten akkor a társfelé  kell pattintani.  Nylonból készült, a fogók műanyagból, A játék a háló megfeszítésével működtethető , gyorsítható és  irányítható. A labda irányítás finom kézmozgást igényel, mivel szinte elszáll a labda egy erősebb mozdulattól. Bármely tárgyat adogathatunk a hálóval nem csak a labdát.


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
5420057008036
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Ruganyos labda maxi Mono Fling hálós labdajáték

Átlagos értékelés:
( 4 ) 1
Mihálovics Ildikó
2012.03.19
Izgalmas játék, csak bele kell jönni, főleg, ha ketten játszák. Előnyök: Hátrányok:
argep.hu simplepay_hu