Pilot 300 Háromszemélyes tricikli, taxi, Dynamic kormány
Pilot 300 Háromszemélyes tricikli, taxi, Dynamic kormány
Cikkszám: IA-030021t

Pilot 300 Háromszemélyes tricikli, taxi, Dynamic kormány

25
Nincs
készleten
110 050 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Óvodai kerékpárok kompromisszumok nélkül.A Pilot 300 termékcsalád tagjai nagyobb méretű különleges járművek, melyeket 4-6 éves korú gyermekeknek ajánlunk. Megfelelnek a legmagasabb szintű igényeknek: intézményi használatra acélból készült, tartós .Kivételes szakértelem munkái, különleges dizájnjuk van, és nincsenek beszorulási helyek az eszközökön. Megfelelnek a legújabb ASTM, CPSC és CE szabványoknak. Az eszköztestre 5 év garancia érvényes. Fejleszti a kisgyermekek ügyességét, ez már olyan élmény nekik, mintha valóban vezetnének. Ezek az eszközök már nagyobb szabadságot biztosítanak a gyermekeknek, mint a Pilot 100 és 200 termékek. Hossz: 116 cm, szélesség: 92 cm, teljes magasság: 72 cm, ülőmagasság: 39 cm. Súly: 22,4 kg. Maximális terhelhetőség: 105 kg. 4-6 éves kor között ajánlott.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Pilot 300 Háromszemélyes tricikli, taxi, Dynamic kormány Részletek

Óvodai kerékpárok kompromisszumok nélkül.A Pilot 300 termékcsalád tagjai nagyobb méretű járművek, melyeket 4-6 éves korú gyermekeknek ajánlunk. Megfelelnek a legmagasabb szintű intézményi igényeknek: acélból készült, tartós , kivételes szakértelem munkái, különleges dizájnjuk van, és nincsenek beszorulási helyek az eszközökön. Megfelelnek a legújabb ASTM, CPSC és CE szabványoknak. Az eszköztestre 5 év garancia érvényes. Fejleszti a kisgyermekek ügyességét, ez már olyan élmény nekik, mintha valóban vezetnének. Ezek az eszközök már nagyobb szabadságot biztosítanak a gyermekeknek, mint a Pilot 100 és 200 termékek. Hossz: 116 cm, szélesség: 92 cm, teljes magasság: 72 cm, ülőmagasság: 39 cm. Súly: 22,4 kg. Maximális terhelhetőség: 105 kg. 4-6 éves kor között ajánlott.


Adatok
Márka
Italtrike
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Pilot 300 Háromszemélyes tricikli, taxi, Dynamic kormány

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu