Octavius polip különféle lábakkal
Cikkszám: MM-592430

Octavius polip különféle lábakkal

2
Készleten
azonnal szállítjuk
20 960 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Octavius a polip, különféle lábakkal. A finommotorikus készségek fejlesztésére alkalmas. A polip lábait  le lehet venni, tépőzárral rögzülnek a testéhez és különféle tevékenységekre lehet őket használni. Megtanulnak rajtuk a gyerekek, fűzni, csatolni, zippzárazni, stb. Bele lehet tenni őket egy zokniba is tapogatni, fogdosni, nyomkodni, összetekergetni és hajlítgatni is lehet őket. Mindegyik láb más-más anyagból készült és más gyakorolható rajta, így a gyermekek megismerhetnek és összehasonlíthatnak egymással különböző felületeket és anyagokat napi tevékenységeket gyakorolhatnak.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Octavius polip különféle lábakkal Részletek

Octavius a polip, különféle lábakkal. A finommotorikus készségek fejlesztésére alkalmas. A polip lábait el lehet távolítani a testről, tépőzárasan rögzülnek és különféle tevékenységekre lehet őket használni. A gyermekek megismerhetnek és összehasonlíthatnak egymással különböző felületeket és anyagokat és napi műveleteket, fűzés, csatolás gyakorolhatnak.
A fej átmérője körülbelül 23 cm, a lábak pedig 30 cm hosszúak.
Octavius nem szereti és nem is bírja a vízet, nyirkos ruhával kell letörölgetni! 


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
MM-592430
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Octavius polip különféle lábakkal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu