Moonhopper egyensúlyozó labda gyermekeknek 50 kg testsúlyig, szaturnusz labda
Cikkszám: MM-440160

Moonhopper egyensúlyozó labda gyermekeknek 50 kg testsúlyig, szaturnusz labda

3
Nincs
készleten
5 720 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Az egyensúlyozó szaturnusz labda egy dupla labda  műanyag gyűrűszerű peremmel  körülvéve. A labda  alsó felén  pattogva ugrálunk  a peremen állva, miközben a labda felsőrészét a bokánkkal szorítjuk, hogy megálljunk a gömbölyű felületen támaszkodó  ugrálón. Ideális az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztésére. A gyűrű pereme15 cm. Maximális terhelhetőség 50 kg. PVC-ből készült.

Vidám szórakozás és kihívás is egyben ez a játékos eszköz, mivel a peremen megállni és ugrálni is egyben nem szimpla feladat..

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Moonhopper egyensúlyozó labda gyermekeknek 50 kg testsúlyig, szaturnusz labda Részletek

Az egyensúlyozó labda egy dupla labda  műanyag gyűrűszerű peremmel  körülvéve. A labda  alsó felén  pattogva lehet ugrálni  a peremen állva, miközben a labda felsőrészét a bokánkkal szorítjuk, hogy megálljunk az ugrálón. Ideális az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztésére. A gyűrű pereme15 cm. Maximális terhelhetőség 50 kg. PVC-ből készült.

Vidám szórakozás és kihívás is egyben ez a játékos eszköz, a moonhopper mivel a peremen megállni és ugrálni is egyben nem szimpla feladat..


Adatok
Márka
Tactic Sport
EAN kód
440160
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Moonhopper egyensúlyozó labda gyermekeknek 50 kg testsúlyig, szaturnusz labda

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu