Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem
Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem
Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem
Cikkszám: MM-521320

Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem

12
Nincs
készleten
41 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A mobil állvány család egyik kombinációja. A focikosár a foci és a kosár  elegye. A focikosár szabályai megegyeznek a fociéval, annyi kitétellel, hogy a labdát a kosárhálóba kell rúgni, az számít gólnak. Az állvány tökéletesen illeszkedik a piros színű tartótalphoz, de a tartótalpat az ár nem tartalmazza! A kosár gyűrű átmérője: 1 méter, anyaga porszórt fém, nagyon stabil kivitel, bármikor könnyen bárhol varázsolhatunk vele egy focipályát.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem Részletek

A focikosár a foci és a kosár kombinációja. A focikosár szabályai megegyeznek a fociéval, annyi kitétellel, hogy a labdát a kosárhálóba kell rúgni, az számít gólnak. Az állvány tökéletesen illeszkedik a piros színű tartótalphoz, de a tartótalpat az ár nem tartalmazza! A kosár átmérője: 1 méter.

A tertórendszer elemei bármely más sportág specifikus kiegészítővel használhatók, ezért a mobil rendszer több sportághoz alkalmas, legyen az röplabda, kosárlabda, célzófal, rugby ,teke és így nagyon költséghatékony.


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
MM-521320
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Mobil talpas focikosár állvány gyűrű elem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu