Lépegető pillangó szett 6 darabos
Lépegető pillangó szett 6 darabos
Cikkszám: MM-592380

Lépegető pillangó szett 6 darabos

3
Készleten
azonnal szállítjuk
18 940 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Hat darab eltérő struktúrájú lépegető pillangó, mindegyik különböző vidám élénk színű. A földre kell helyezni őket, és a gyermekeket mozgásra, a világ felfedezésére ösztönzi. Szinte végtelen számú játékra alkalmasak, használatuknak csak a fantázia szabhat határt. Természetes pamutból készültek csúszásmentes felülettel az aljukon, így linólum- vagy szőnyegpadlón is használhatóak. Vidám, élénk színűek és kellemes tapintásúak a kezek és a lábak számára.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Lépegető pillangó szett 6 darabos Részletek

Hat darab lépegető pillangó, mindegyik különböző színű és anyagú. A földre kell helyezni őket, és a gyermekeket mozgásra, a világ felfedezésére ösztönzi. Szinte végtelen számú játékra alkalmasak, használatuknak csak a fantázia szabhat határt. Természetes pamutból készültek csúszásmentes felülettel az aljukon, így linólum- vagy szőnyegpadlón is használhatóak. Vidám, élénk színűek és kellemes tapintásúak a kezek és a lábak számára.

A különféle textil struktúrák fejlesztik az érzékelést, a lépegetés egyikről a másikra a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket..


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
592380
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Lépegető pillangó szett 6 darabos

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu