Kresz tábla szett ( 9 db jelzőtábla + 1 jelzőlámpa, nagyméretű stabil kresz szett
Cikkszám: IA-009402

Kresz tábla szett ( 9 db jelzőtábla + 1 jelzőlámpa, nagyméretű stabil kresz szett

21
Készleten
azonnal szállítjuk
156 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Az Italtrike Village termékcsalád tagjai segítenek megtanítani a gyerekeknek a biztonságos közúti közlekedés alapjait. A termékcsalád egyik tagja egy kiegészítő szett, mely 9 darab közlekedési táblát és 1 darab közlekedési lámpát tartalmaz, melyek segítségével gyakorlati módon, kültéren tanulhatják meg a gyermekek a biztonságos közlekedés alapjait. A szett 3 darab STOP táblát, 1 darab elsőbbségadás kötelező táblát, 1 darab gyalogátkelőhely táblát, 2 darab behajtani tilos táblát, 1 darab kötelező haladási irány táblát és 1 darab Vigyázat iskolások! táblát tartalmaz. 4 különböző stílusban árusítjuk őket: európai uniós, nagy-brittaniai, amerikai és japán. Biztonságos, legömbölyített sarkaik vannak. A hivatalos jelzések tökéletes másolatai. A közlekedési táblák egy talpból (homokkal vagy vízzel tölthető meg), egy rúdból és magából a táblából állnak. A talp magassága: 21 cm, szélessége: 20 cm. A rúd magassága 100 cm. A tábla magassága 32 cm, szélessége 24 cm. Teljes magasság: 130 cm. Teljes súly: 6,7 kg.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Kresz tábla szett ( 9 db jelzőtábla + 1 jelzőlámpa, nagyméretű stabil kresz szett Részletek

Az Italtrike Village termékcsalád tagjai segítenek megtanítani a gyerekeknek a biztonságos közúti közlekedés alapjait. A termékcsalád egyik tagja egy kiegészítő szett, mely 9 darab közlekedési táblát és 1 darab közlekedési lámpát tartalmaz, melyek segítségével gyakorlati módon, kültéren tanulhatják meg a gyermekek a biztonságos közlekedés alapjait. A szett 3 darab STOP táblát, 1 darab elsőbbségadás kötelező táblát, 1 darab gyalogátkelőhely táblát, 2 darab behajtani tilos táblát, 1 darab kötelező haladási irány táblát és 1 darab Vigyázat iskolások! táblát tartalmaz.  Biztonságos, legömbölyített sarkaik vannak. A hivatalos jelzések tökéletes másolatai. A közlekedési táblák egy füles könnyen arrébhelyezhető , nagyon stabil kialakításű talpból (homokkal vagy vízzel tölthető meg), egy rúdból és magából a táblából állnak. A talp magassága: 21 cm, szélessége: 20 cm. A rúd magassága 100 cm. A tábla magassága 32 cm, szélessége 24 cm. Teljes magasság: 130 cm. Stabil k


Adatok
Márka
Italtrike
EAN kód
8010077940200
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Kresz tábla szett ( 9 db jelzőtábla + 1 jelzőlámpa, nagyméretű stabil kresz szett

Átlagos értékelés:
( 5 ) 1
Kárpáthegyi Józsefné
2015.05.25
Szép,igényes termékek,segíti a munkánkat.\r\nNagyon szépen köszönjük!\r\nBaracskai Kozma Ferenc Általános Iskola Előnyök: Hátrányok:
argep.hu simplepay_hu