Hangulat mimika labda szett 6 darabos
Cikkszám: MM-440137

Hangulat mimika labda szett 6 darabos

2
Nincs
készleten
11 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Hat darabos hangulatlabda szett. A vidám labdáktól rögtön jó kedvre derülnek a a gyerekek.A labdák különböző érzelmeket, hangulatokat fejeznek ki (vidámság, szomorúság, harag, félelem). Segítenek megtanítani a gyermekeknek az érzések és a különböző hangulati kifejezések felismerését. A labdák PVC-ből készültek. Átmérő: 20 cm.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Hangulat mimika labda szett 6 darabos Részletek

Hat darabos hangulatlabda szett. A labdák különböző érzelmeket, hangulatokat fejeznek ki (vidámság, szomorúság, harag, félelem). Segítenek megtanítani a gyermekeknek az érzések és a különböző hangulati kifejezések felismerését. A labdák PVC-ből készült un gumilabdák. Átmérő: 20 cm

A labdával különféle érdekes játékok játszhatók, pl akinél a labda mielött továbbadja azt az arckifejezést vegye fel azt az érzelmet ábrázolja a mimikájával amely a labdán megjelenik.


Adatok
Márka
Megaform
EAN kód
5420057005394
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Hangulat mimika labda szett 6 darabos

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu