Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell
Cikkszám: BV-5711SBHU

Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell

1
Készleten
azonnal szállítjuk
15 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A labda a Magyar Röplabda Szövetség és az MOB utánpótlásprogram logójával ellátott nemzeti színben készülő labda, kizárólag  a magyar piacra készülő egyedi utánpótlás sport  hivatalos labda.  Újdonság az új csavart felület kialakítású modell , megújult anyagú nemzeti színű iskolai edző labda. A MOB utánpótlásprogram szakemberei és az MRSZ ajánlásával, minősítet hivatalos iskolai edzőlabda.

A labda technikai paraméterei a hivatalos előírásoknak felelnek meg a súly és a körfogat tekintetében is, mérete 5-ös. A labda felület könnyített szintetikus  bázisú bőr, butil kaucsuk belsővel. Tapintása különleges a habosított szerkezetnek megfelelően.

 

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell Részletek
GALA SCHOOL  BV-5711 SBHU a School labda megújult csavart paneles változata , új puha tapintású anyagból készül,  a Magyar Röplabda Szövetség és a MOB szakemberei által iskolai edzőlabdának ajánlott, a nemzeti sportprogramokba kiválasztott röplabda.
A GALA SCHOOL extra puha  iskolai edző labda, mellyel a röplabdasportág megkedveltetését tűzték ki célul a Magyar Röplabda Szövetség szakemberei amikor kiválasztották ezt a modellt.. A labda technikai paraméterei a hivatalos előírásoknak felelnek meg a súly  és a körfogat tekintetében is, mérete 5-ös.
körfogat: 650-670 mm, súlya 260-280 gr.

A labda felület könnyített szintetikus  bázisú bőr, butil kaucsuk belsővel. Tapintása különleges a habosított puha szerkezet révén, színe a GALA cég által speciálisan a Magyar Röplabda Szövetség kérésére gyártott nemzeti színű klasszikus piros-fehér-zöld labda. Beltéri használatra tervezett nedvességnek kevésbé ellenálló felület.


Adatok
Márka
Gala
EAN kód
8590001108925
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu