Falra is felszerelhető kialakítású mászófal 2 elemes
Cikkszám: KU-12020

Falra is felszerelhető kialakítású mászófal 2 elemes

200
Nincs
készleten
1 865 450 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Magasság: 236cm, hossz: 125cm, vastagság: 3cm, tartozéka egy galvanizált fém szerkezet, mellyel falra lehet rögzíteni az elemeket, 20 db kapaszkodóval, egy felületen mászható, palatábla kialakítású felület, további kapaszkodók hozzá adhatóak. Körülbelül 200 kg. A képen egy 8 elemes mászófal látható. Felépítése megegyezik ezen termékkel, de ez a termék kevesebb elemből áll.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Falra is felszerelhető kialakítású mászófal 2 elemes Részletek

Magasság: 236cm, hossz: 125cm, vastagság: 3cm, tartozéka egy galvanizált fém szerkezet, mellyel falra lehet rögzíteni az elemeket, 20 db kapaszkodóval, egy felületen mászható, palatábla kialakítású felület, további kapaszkodók hozzá adhatóak. Körülbelül 200 kg.A képen egy 8 elemes mászófal látható. Felépítése megegyezik ezen termékkel, de ez a termék kevesebb elemből áll.


Adatok
Márka
Maillith
EAN kód
KU-12020
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Falra is felszerelhető kialakítású mászófal 2 elemes

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu