Capetan® Premium Plus | SMR henger (13x33 cm) - masszázshenger  kemény felülettel, lezáró dugókkal
Cikkszám: AFK-509

Capetan® Premium Plus | SMR henger (13x33 cm) - masszázshenger kemény felülettel, lezáró dugókkal

5
Készleten
azonnal szállítjuk
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Capetan® Premium Plus SMR 13x33cm masszázshenger kemény felülettel lezáró dugókkal  a végén - triggerpoint henger® SMR 13x33cm masszázshenger kemény felülettel - triggerpoint henger: A henger közepén vezető vályú található, végein műanyag lezárókupakok kaptak helyet, mely még stabilabbá teszi  a terméket.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Capetan® Premium Plus | SMR henger (13x33 cm) - masszázshenger kemény felülettel, lezáró dugókkal Részletek

Capetan® Premium Plus SMR 13x33cm masszázshenger kemény felülettel lezáró dugókkal  a végén - triggerpoint henger® SMR 13x33cm masszázshenger kemény felülettel - triggerpoint henger:

 

A henger közepén vezető vályú található, végein műanyag lezárókupakok kaptak helyet, mely még stabilabbá teszi  a terméket.

Olyan új masszázshenger, melynek felülete puha viszont belsejét egy kemény váz alkotja mely az eszköz terhelhetőségét biztosítja. Az eltérő osztású rácsos szerkezet a masszőr által kézi technikával végzett masszázshoz hasonló hatást biztosíthat. A különféle felületi egységekkel masszírozva eltérő hatások érhetők el, mely személyre szabottan mint a masszőr keze viszonyul a masszírozandó felülethez. 

A precíz mérnöki matrix mintájú hab szerkezet lehetővé teszi a masszázs szintjének és intenzitásának megválasztását. Megtapasztalhatja ön is, az ujjak pontos munkáját vagy a tenyér simító érzését, mindezt a disztrodenzitási hab zónáknak köszönhetően. 

Edzés előtt /után tökéletes hatás.

Masszázs és edzés, lazítás, feszültségoldás , mindezt nyújtja ez a henger típus. Core-, funkcionális tréning eszköz .

33x13 cm

 


Adatok
Márka
Capetan
EAN kód
5999560815092
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Capetan® Premium Plus | SMR henger (13x33 cm) - masszázshenger kemény felülettel, lezáró dugókkal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu