Bújócska cső nagy átmérővel, 3 m extra hosszú orkán alagút
Cikkszám: LA-40426

Bújócska cső nagy átmérővel, 3 m extra hosszú orkán alagút

2
Készleten
azonnal szállítjuk
17 470 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Bújócska cső az átlagosnál nagyobb, kényelmes 60 cm átmérővel 3 m hosszal. Az orkán alagút színe kék és világító szellőző betéttel alakították ki a gyermekek biztonsága érdekében. Egy szempillantás alatt felállítható, a feszítő vázszerkezetet ha kioldjuk, önmagától kész az alagút. Gyorsan el is pakolhatjuk, ha nincs már rá szükségünk és egy praktikus hordtáskában tárolható.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Bújócska cső nagy átmérővel, 3 m extra hosszú orkán alagút Részletek

Bújócska cső orkán anyagból, önkifeszitő mechanizmussal, szellőző világító betétekkel.

A gyermek kedvence a bujkálás, szabadban, szobában egyaránt használható. Ügyességi rendszerek része is lehet a feladat, hogy kússzon át  az alagúton.

Az orkán alagút átmérője rendkívül széles így könnyen átmászhat rajta nagyobb gyermek vagy a szülő is együtt játszhat a kicsikkel.

Átmérő: 60 cm

Hossz:  3 m 

A bújócska cső szabadban és beltérben is kiválóan használható, másodpercek alatt felépíthető és összecsomagolható, más rendszerekhez csatlakoztatható. A gyermek ráérez a testének határaira, a test- tudatfejlesztés kitűnő eszköze, különböző kivitelben, áttetsző vagy színezett orkán, eltérő hosszakban rendelhető.


Adatok
Márka
Tactic Sport
EAN kód
8018032404262
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Bújócska cső nagy átmérővel, 3 m extra hosszú orkán alagút

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu