Bója kerek aljú, 30 cm magas 3 lyukkal az oldalán
Cikkszám: DD-00063

Bója kerek aljú, 30 cm magas 3 lyukkal az oldalán

1
Nincs
készleten
2 650 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A 30 cm magas bóják 4 élénk színben állnak rendelkezésre. A bója tetején karika tartó bevágás található, a közepe lukas, így tornabot is belállítható függőlegesen. A bója oldalán 3 luk található egymás alatt.


A bója fal merev, önsúlya és kerek talp kiképzése révén is stabilan áll, nem billenékeny. A 3 lukba tornabotokat helyezehtünk, többféle pszichomotorikus mozgásfejlesztő rendszer alakítható ki az alkalmazásával, mivel több irányban köthető össze tornabotokkal egyidejűleg, különféle magasságokon is.


Mozgásfejlesztő készletek alap eleme.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Bója kerek aljú, 30 cm magas 3 lyukkal az oldalán Részletek

A 30 cm magas bóják 4 élénk színben állnak rendelkezésre. A bója tetején karika tartó bevágás található, a közepe lukas, így tornabot is belállítható függőlegesen.

A bója oldalán egymás alatt helyezkedik el a 3 luk.

A bója fal merev, önsúlya és kerek talp kiképzése révén is stabilan áll, nem billenékeny. A 3 lukba tornabotokat helyezehtünk, többféle pszichomotorikus mozgásfejlesztő rendszer alakítható ki az alkalmazásával, mivel több irányban köthető össze tornabotokkal egyidejűleg, különféle magasságokon.

Mozgásfejlesztő készletek alap eleme.


Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
DD-00063
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Bója kerek aljú, 30 cm magas 3 lyukkal az oldalán

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu