Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal
Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal
Cikkszám: IA-002003sw

Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal

10
Nincs
készleten
98 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Az Alutrike prémium  temékcsaládot intézményi használatra fejlesztették ki, a terméket azoknak szánja a gyártó akik hosszú távra terveznek és nem kívánják folyamtosan javítgatni lecseréni az eszközöket. Ezek a járművek szinte elnyűhetetlenek.Alumíniumból készülnek így 30-35 százalékkal könnyebb a súlyuk hasonló méretű acél modelleknél.A gyermekek könnyebben tudják hajtani, és kényelmesebb is. Nem rozsdásodik, a karcolások helyén sem kezdi ki az időjárás.. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, az ellátás az olaszországi üzemből folyamatos, a járműveket a szakemberek kézzel heggesztik össze.Ennél a modellnél tömörek a kerékgumik, tehát nem kell felfújni és nem lukadhat ki . Hossz: 118 cm, szélesség: 10 cm, teljes magasság: 88 cm. Súly: 8,7 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 4-8 éves kor között ajánlott.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal Részletek

A masszív tömör kerekű roller alumíniumból készült, így 30-35 százalékkal könnyebb a hasonló méretű acél modelleknél.Kisebb súlya révén a gyermekek könnyebben tudják hajtani,  kényelmesebb is és az óvoda pedagógusoknak is könnyebb mobilizálni az eszközparkot, ha a csoport gyereknek nem vashegyeket kell megmozgatniuk. Nem rozsdásodik. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, kézzel lettek összehegesztve. Extrák: tömör kerékgumik. Hossz: 118 cm, szélesség: 10 cm, teljes magasság: 88 cm. Súly: 8,7 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 4-8 éves kor között ajánlott.


Adatok
Márka
Italtrike
EAN kód
IA-002003sw
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu