Activa Disc dinamikus  ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín
Cikkszám: TL-306507

Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín

2
Készleten
azonnal szállítjuk
10 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A  párna gyermekeknek kifejlesztett változata 30 cm, a Senior a felnőtt méret 40 cm. Maxafe biztonsági és hagyományos Standard kivitelben is készül. Vegyes színekben borda-csíkos felülettel, oldalán dugós levegőszabályozással gyártják. A párna proprioceptive eszköz, egyensúlyi és láb terápiás rehabilitációs gyakorlatok is végezhetők rajta mindamellett, hogy egy kitűnő dinamikus ülést biztosító párna a székre helyezve.

Ez a termék a standard anyagból készül.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín Részletek

Multifunkciós párna, egyensúlyi tréninghez, rehabilitációhoz, sport edzésekre és ülőpárnának egyaránt javasolt. Puha gumi anyaga teszi alkalmassá erre a sokrétű feladatra. Mérete rendkívűl nagy, a levegő töltet szabályozható A Junior a párna gyermekeknek kifejlesztett verzió, a Senior a felnőtt méret. Maxafe biztonsági és hagyományos Standard kivitelben is készül. Vegyes színekben borda-csíkos felülettel, oldalán dugós levegőszabályozással. Medical Device 93/42 CEE tanúsítvány. Nagy terhelésre bevizsgált termék, standard anyagból.

A párna levegőtöltete 2,5-3 cm , nem vastag párna, kérjük megrendeléskor mérlegelni megfelel-e a tervezett funkciónak.

A világ számos országában folyamatosan  jelennek meg új edzésmódszerek, eszközök a propriocepció, a hatodik érzék vagy a "saját test-érzés" fejlesztésére. A versenysportban kutatások igazolják, hogy a még olyan sérülésveszélyes sportágakban is mint pl. a labdarúgás, kézilabda, röplabda, minimálisra lehet csökkenteni a különböző térd, boka, váll, gerinc és izom sérülések számát ezekkel az edzésmódokkal.

 

 


Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531065077
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín

Átlagos értékelés:
( 4 ) 1
kevely
2014.02.15
Jó minőségű egyensúlyozó párna, a gyógytornán is ezt használjuk, a 60 cm-es méretben, otthon ezen gyakorolok. Ülőpárnának is kiváló. Előnyök: Hátrányok:
argep.hu