Edzőterem egy apró táskában! Variosling tréner szett német partnerünktől, eredeti német termék! 700 kg-ig terhelhető ( szabadalommal védett termék) , otthonra ,edzőterembe egyaránt ajánlott.A  felfüggesztéses trénert eredetileg a katonák erőnléti edzéseihez fejlesztették ki, majd később ebből nőtte ki magát egy világszerte népszerű, innovatív fitnesz eszközzé, ma már a pilates gyakorlatokban is helyett kapott a kötél tréning módszer. Szuszpenziós tréning mód ,  sajá ttestsúllyal edzés, nem elasztikus köteleken . .

TRX edzésmódként is ismert a mozgásforma.

A multitréner vagy sling tréner tulajdonképpen egy olyan tréning eszköz, amely a saját testsúlyból fakadó ellenállást használja ki a gyakorlatoknál, ezáltal fejlesztve az egyensúlyérzéket, növelve a hajlékonyságot, valamint  a törzs izmainak stabilitását.

 

Dinamikusabb gyakorlatok végezhetők vele, használható akár a szabadban felfüggesztve vagy a torna- vagy edzőteremben a bordásfalhoz erősítve, de az ajtóhoroggal könnyen rögzíthető akár egy ajtóhoz is a lakásban. (csak ne feledd kitenni a táblát, ne zavarjabnak!) 

Akár a pilates edzés intenzívebbé tételéhez is a kötél az egyik legmegfelelőbb eszköz.

A felfüggesztéses trénerrel fokozható egy-egy feladat hatékonysága, illetve a kombinációs lehetőségeknek köszönhetően megannyi új gyakorlat iktatható be az edzésbe, amelyeket normál gépen vagy talaj tréning esetén nem lehet kivitelezni. A felfüggesztéses gyakorlatok az erőközpontot célozzáka: elsősorban a tartó és stabilizáló izmokat edzhetjük vele a sokszínű, változatos feladatok révén.

 

 

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu