Pom-pom pár zöld
Pom-pom pár zöld
Pom-pom pár zöld
Cikkszám: ST-2077433

Pom-pom pár zöld

1
Készleten
azonnal szállítjuk
3 420 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Vegyes színekben, párban rendelhető. Élénk színű, magas fényű rafiából készül. A jó fogású fekete műanyag  fogóval együtt hossza 38 cm, súlya 170 gr  egy db. eszköznek. A szín választható, piros, kék, sárga, zöld, fehér az alapszínek. Nagyon dekoratív eszköze minden sport bemutatónak, felvonulásnak , közösségi rendezvénynek. Kis gyermekeknél fejleszti a koordinációs készséget, már óvodás korban is ajánlott csoportos foglalkozásokon használni.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Pom-pom pár zöld Részletek

Vegyes színekben rendelhető. Színes rafiából készül. A jó fogású fekete műanyag  fogóval együtt hossza 38 cm, súlya 170 gr  egy db. eszköznek. A szín választható, piros, kék, sárga, zöld, fehér az alapszínek. Nagyon dekoratív eszköze minden sport bemutatónak, felvonulásnak , közösségi rendezvénynek. Kis gyermekeknél fejleszti a koordinációs készséget, már óvodás korban is ajánlott csoportos foglalkozásokon használni.

Az elérhető színekről e-mailben vagy telefonon érdeklődjön. (sárga, kék, piros, zöld, fehér)


Adatok
Márka
Tactic Sport
Garancia időtartama
2 év
EAN kód
8712026526243
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Pom-pom pár zöld

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu