Cornilleau Sport 300 S | Kültéri pingpong asztal - szintezhető lábakkal (szürke színben)
Cornilleau Sport 300 S | Kültéri pingpong asztal - szintezhető lábakkal (szürke színben)
Cikkszám: CT-00312

Cornilleau Sport 300 S | Kültéri pingpong asztal - szintezhető lábakkal (szürke színben)

101
Nincs
készleten
239 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Cornilleau Sport 300 S outdoor kültéri ping pong asztal: Egyszemélyes játéklehetőség biztosított! Akció a Cornilleau márka legkelendőbb kültéri pingpong asztalára a készlet erejéig. Mat Top kivitel, mely ezentúl kék és szürke színben rendelhető. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben. 2011 újdonsága a szürke szembarát színvilágú asztalfelület.

Tudtad?

Tudtad, hogy a Capetan a Tactic Kft. saját márkás terméke, mely kiváló minőséget és fantasztikus árat garantál?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Cornilleau Sport 300 S | Kültéri pingpong asztal - szintezhető lábakkal (szürke színben) Részletek

Cornilleau Sport 300 S Outdoor kültéri ping pong asztal Szürke:

 

A Cornilleau márka legkelendőbb kültéri ping-pong asztalának Mat Top kivitele, mely ezentúl kék és szürke színben rendelhető. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben. FFTT (Francia asztalitenisz szövetség) ajánlásával. Az asztal súlya 59Kg. A Compact Technológia könnyűvé teszi az asztal tárolhatóságát. Az asztal hálója elegáns módon feszességben és magasságban is állítható. Ez a ping pong asztal tökéletesen alkalmas magas szintű játék folytatására. A Cornilleau asztalok kiváló minőségűek, akár egész éven át, hóban esőben tárolhatóak a szabadban.

A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra,ebből adódó sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik

.

 • DSI: 16 ponton záró biztonsági zárszerkezet, a piacon garantáltan a legmagasabb biztonságot nyújtó technológia. Ha gyermek nyitja le az asztalt és közben elesne, nem bírná el, ennek következtében elengedné a záró gombot, az asztal 45° pozícióban újra záródik, nem eshet rá senkire. Egyenetlen talaj esetén a technológia biztosítja hogy az asztallap ne lötyögjön, dülöngéljen. Az EN-14468-1 szabványoknak megfelelő kialakítás.
 • Ergonómia: Központi kioldó szerkezet, a kerekek 150mm duplán szereltek.
 • Az asztallap ellenáll az ütő odacsapásának is.
 • Garancia: A kültéri asztalok egész éven át tárolhatóak a szabadban,
 • Felületi kezelés: A laminált asztallap ellenáll az ütő odacsapódásának is. Váz: Aluminium/Zinc, rozsdamentes acél szerkezeti anyagok kombinációja. A kültéri asztalok egész éven át tárolhatóak a szabadban, a gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra, ebből adódó sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik
 • a vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik. A beltéri asztalokra egységesen 3 év garancia vonatkozik.
 • MAT TOP: asz asztalok lapja speciálisan tükröződésmentes felületű, más asztalokhoz képest akár 10x kevesebb visszaverődő fény lehetséges.
 • Az asztallap szintezése 120 mm átmérőjű tappanccsal lehetséges

Cornilleau extra:

 • 60 év szakmai tpasztalat, piacvezető, innovatív márka nyugat-európa piacain.
 • Minden alkatrész Franciaországban készül
 • Min. 10 év alkatrészellátás egyes modellek kifutása után is
 • 25 év versenytapasztalat
 • Know-How levédve : MAT TOP, DSI, Compact Technológia

Adatok
Márka
Cornilleau
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
3222761336175
Asztalfelület tartóssága(6037)
3,5
Biztonság(6037)
4,5
Felhasználói élmény(6037)
3
Felszereltség(6037)
3,5
Stabilitás(6037)
4
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cornilleau Sport 300 S | Kültéri pingpong asztal - szintezhető lábakkal (szürke színben)

Átlagos értékelés:
( 4 ) 1
CsJ
2015.06.01
Nagyon jó az asztal. Könnyen mozgatható, nyitható. Remélem tartós lesz, bár van néhány apró műanyag része.\r\nAz összeszerelése kb. 2 órát vett igénybe, de részletes képes útmutató volt hozzá.\r\nMég egy asztaltakaró ponyvát szeretnénk venni hozzá.\r\nNagyon jó játszani rajta. Előnyök: Hátrányok:
argep.hu